Skip to content
JYSK ulepšao novogodišnje praznike korisnicima Dnevnog boravka za decu, mlade i odrasle sa smetnjama u razvoju u Rumi

Press release -

JYSK ulepšao novogodišnje praznike korisnicima Dnevnog boravka za decu, mlade i odrasle sa smetnjama u razvoju u Rumi

Ruma, 15. decembar 2021.– Međunarodni danski maloprodajni lanac JYSKdonirao je Ustanovi za pružanje usluga socijalne zaštite „Solidarnost“, Dnevni boravak za decu, mlade i odrasle sa smetnjama u razvoju u Rumi nameštaj i novogodišnje ukrase i na taj način obradovao njegove korisnike. Tim povodom, najavljeno je i otvaranje JYSK radnje u ovom gradu.

Regionalni vođa prodaje kompanije JYSK Dejan Janeckov posetio je centar i u prisustvu koordinatorke ustanove Dragane Pilipović uručio donaciju.


Ivan Protega, retail menadžer JYSKa za Srbiju i Sloveniju istakao je da je ponosan na društveno odgovorne angažmane i projekte kompanije JYSK.

„Uvek se trudimo da kao kompanija doprinesemo na lokalnom nivou i pomognemo tamo gde smo najpotrebniji. Našim dolaskom u Rumu ne otvaramo samo nova radna mesta, već odgovaramo na stvarne potrebe ovog grada i njegovih stanovnika˝, izjavio je Protega.

Dnevni boravak za decu, mlade i odrasle sa smetnjama u razvoju u Rumi, korisnicima pruža širok spektar aktivnosti. Tokom čitave godine, osim produženog boravka korisnici imaju priliku da učestvuju u kreativnim radionicama, radnoj i okupacionoj terapiji, hipoterapiji i programima socijalne inkluzije sa rumskim javnim ustanovama i školama.

„Hipoterapija je vrlo efikasna metoda u lečenju kako osoba sa različitim spektrom razvojnih poremećaja, tako i opšte populacije, jer omogućava unapređenje brojnih funkcija koje predstavljaju problem kod dece i odraslih“, ističu iz boravka.

Pored toga što pruža podršku najugroženijim sugrađanima, kompanija JYSK gradu Ruma poklanja i novu radnju.

JYSK će u Rumi za kupce svoja vrata otvoriti 16. decembra na adresi Orlovićeva 82. u 9 časova. Radnja će poslovati na više od 1.200 metara i zaposliti šest novih radnika.

Prva prodavnica je otvorena u Danskoj 1979. godine, a danas JYSK broji više od 3.000 prodavnica u 50 država širom sveta, među kojima je i Srbija u kojoj je kompanija JYSK nedavno proslavila svoj 10 rođendan.

Više informacija o posebnim ponudama i akcijama koje je JYSK pripremio povodom otvaranja radnje možete pronaći na JYSK Ruma , a učestvovanjem na kreativnom konkursu možete osvojiti i JYSK poklon vaučer u vrednosti od 5.000 dinara.

Topics


JYSK je međunarodni lanac prodavnica sa skandinavskim korenima koji prodaje sve za dom. Prva prodavnica je otvorena u Danskoj 1979.godine, a danas JYSK ima preko 3,000 prodavnica i 26,500 zaposlenih u 50 država.  JYSK je u vlasništvu porodice koja stoji iza Lars Larsen grupacije, koja poseduje nekoliko kompanija sa ukupnim godišnjim prometom od 4.8 milijardi EUR. JYSKov promet iznosi 4,4 milijarde EUR.

Contacts

Zvjezdana Novak

Zvjezdana Novak

Press contact Communications Manager +385997368570

O kompaniji JYSK

JYSK je međunarodni skandinavski maloprodajni lanac za opremanje interijera i eksterijera.

Sa više od 3400 prodavnica i online prodavnica u 48 zemalja širom sveta JYSK uvek ima odličnu ponudu za svakoga i nudi stručnu uslugu, bez obzira na način kupovine.

Osnivač JYSKa, Lars Larsen, otvorio je prvu JYSK prodavnicu u Danskoj 1979. godine. Danas JYSK ima 31.000 zaposlenih.

JYSK je deo grupacije Lars Larsen Group u porodičnom vlasništvu sa ukupnim prometom od 5,9 milijardi evra u finansijskoj godini 2021/22 dok je JYSK u finansijskoj godini 2022./23. ostvario promet od 5,2 milijardi evra.