Novi rekordi prodaje za JYSK u Srbiji

Obavijest za tisak -

Novi rekordi prodaje za JYSK u Srbiji

Sve veći broj kupaca u Srbiji bira skandinavski maloprodajni lanac JYSK pri kupovini proizvoda za dom, kako u prodavnicama, tako i online.

Kao rezultat toga, JYSK u Srbiji postigao je najbolje rezultate do sada sa prometom od 4.456.036.849 RSD, dok je EBIT iznosio 328.212.767 RSD.

„Vesele nas postignuti rezultati i ovo je definitivno najbolja godina do sada za JYSK Srbiju. Snažan rast koji bilježimo već četvrtu godinu za redom rezultat je ulaganja u edukaciju naših radnika koji rado pomažu svakom kupcu. Paralelno sa tim, intenzivno radimo na asortimanu i napravili smo velike pomake u atraktivnosti naše ponude, koje su naši kupci i prepoznali. Naravno, tu su i atraktivne cene kao i novi trendovi koje pratimo, izjavila je Vesna Kukić Lončarić, rukovoditeljica kompanije.

Prodaja je naročito porasla u kategorijama nameštaja za unutrašnje uređenje doma, ali i svim kategorijama vezanim za spavanje kao što su dušeci, jorgani i jastuci.

„Sve veće kompanije koje se nalaze na istom tržištu, danas više-manje mogu da ponude sličan asortiman po sličnim cenama. Ono što je definitivno prednost JYSKa jeste da se nalazi blizu svojih kupaca i da ima odličnu ponudu. Ono što smatramo da je naša najveća prednost, jeste kontinuirana edukacija naših radnika kao i činjenica da svaki naš radnik stavlja KUPCA na prvo mesto. Zadovoljan kupac ključ je naših odličnih rezultata“, izjavila je Vesna Kukić Lončarić.

JYSKovi novi rekordni rezultati u prodaji u Srbiji deo su velike priče o uspehu, s obzirom da je JYSK grupacija, koja posluje sa više od 2.800 prodavnica u 52 zemlje, objavila rekordne rezultate sa ukupnim prometom od 3,794 milijardi EUR i EBIT rezultatom od 436 milijuna EUR.

Prva JYSK prodavnica u Srbiji otvorena je 2011. godine, a JYSK danas ima 30 prodavnica i 269 radnika.

Rezultati za 2018/2019.

• Promet: 4.456.036.849 RSD
  • Povećanje od 2017/2018.: 12,8
  • EBIT: 328.212.767 RSD
  • Povećanje od 2017/2018.: 11,3

O JYSKu u Srbiji

• JYSK je otvorio svoju prvu prodavnicu u Srbiji 2011. godine
  • tokom finansijske godine 2018/2019. JYSK je otvorio jednu novu prodavnicu u Srbiji
  • JYSK u Srbiji trenutno ima 30 prodavnica i 272 radnika

Teme

JYSK je međunarodni lanac prodavač sa skandinavskim korenima koje prodaju sve za dom. Isprobajte prodavaonicu je otvorena u Danskoj 1979.godine, a zatim JYSK ima 2800 prodavaonica u 23.000 zaposlenih u 52 države. U Njemačkoj u Austriji prodavaonice zovu Dänisches Bettenlager - u ostatku svijeta JYSK. JYSK je vlasnik vlasništva danskog trgovca Larsa Larsena, koji je posjedovao nekoliko poduzeća tako da je ukupno iznosio 4,25 milijardi EUR. JYSKov obećava 3,774 milijardi eura.

Pritisnite kontakte

Zvjezdana Novak

Pritisnite kontakt Communications Manager +385099073608570

O kompaniji JYSK

JYSK je međunarodni lanac prodavnica sa skandinavskim korenima koji prodaje sve za dom. Prva prodavnica je otvorena u Danskoj 1979.godine, a danas JYSK ima preko 3,000 prodavnica i 26,500 zaposlenih u 51 državi. U Nemačkoj prodavnice se zovu Dänisches Bettenlager - u ostatku sveta JYSK. JYSK je u vlasništvu porodice koja stoji iza Lars Larsen grupacije, koja poseduje nekoliko kompanija sa ukupnim godišnjim prometom od 4.8 milijardi EUR. JYSKov promet iznosi 4,1 milijarde EUR.