Gå direkt till innehåll
AstraZenecas resultatrapport fjärde kvartalet och helåret 2018 presenteras torsdagen den 14 februari 2019 – Inbjudan till presskonferens

AstraZenecas resultatrapport fjärde kvartalet och helåret 2018 presenteras torsdagen den 14 februari 2019 – Inbjudan till presskonferens

Tid 14 Februari 2019 09:00 – 10:00

Plats Goldman Sachs, River Court, 7th Floor, 120 Fleet Street, London, EC4A 2BE

AstraZenecas resultatrapport offentliggörs torsdagen den 14 februari 2019 kl 08.00 svensk tid (07.00 GMT).

Du är välkommen att delta vid en presskonferens med AstraZenecas CEO, Pascal Soriot, som startar kl 09.00 lokal tid hos Goldman Sachs i London.

Du har också möjlighet att delta via webcast eller telefon. Se detaljer nedan.

Deltagande på plats

Vänligen notera att du måste registrera dig i förväg hos AstraZeneca för att ha en garanterad plats eftersom Goldman Sachs har en strikt säkerhetspolicy för besökare. Vänligen meddela Claire Dennis så fort som möjligt om du vill delta på plats vid presskonferensen. claire.dennis@astrazeneca.com.

Kom gärna minst 20 minuter före start för registrering och plats i lokalen.

Tider (GMT):

08.40 Registrering (med lätt frukost)

09.00 Presentation med Q&A
10.00 Mötet avslutas

Lokal:

Goldman Sachs, River Court, 7th Floor, 120 Fleet Street, London, EC4A 2BE

Deltagande via webcast och eller telefon

Webcast:https://edge.media-server.com/m6/p/patg863i

En presentation kommer att finnas tillgänglig för nedladdning från kl 09.30 svensk tid (08.30 GMT)via den här länken: https://www.astrazeneca.com/media-centre.html

Telefon:

Sverige:0200 125 581 eller 0850 692 180

Storbritannien:0800 376 7922 eller 0844 571 8892

USA:186 69 66 13 96 eller 163 15 10 74 95

Reservnr:+44 (0) 207 192 8000

Ange som kod: 2188032

Presentation för analytiker och investrerare

Kl 13.00 svensk tid (12.00 GMT) hålls en presentation för analytiker och investerare. För media går det bra att ringa in och lyssna. Använd nummer och kod nedan. Vi ber er att ringa in 15 minuter före mötets start.

Sweden: 0850 692 180

UK: 0844 571 8892

USA:163 15 10 74 95

International back-up: +44 (0) 2071 928000

Ange kod: 4194258

Presskontakt

Karl-Johan Karlsson

Karl-Johan Karlsson

Presskontakt Tf presschef, AstraZeneca AB +46735801268
Mathias Holm Pedersen

Mathias Holm Pedersen

Presskontakt Kommunikationschef, AstraZeneca Nordic +45 22937730

Om AstraZeneca

AstraZeneca (LSE/STO/Nasdaq: AZN) är ett globalt, innovationsdrivet bioläkemedelsföretag med fokus på forskning, utveckling och marknadsföring av receptbelagda läkemedel för sjukdomar inom terapiområdena Onkologi, Sällsynta sjukdomar och Bioläkemedel, inklusive kardiovaskulära sjukdomar, njursjukdomar och metabola sjukdomar (CVRM) samt Andningsvägar och Immunologi. AstraZeneca är baserat i Cambridge i Storbritannien och bedriver verksamhet i över 100 länder. Dess innovativa läkemedel används av miljontals patienter över hela världen.