Pressmeddelande -

Bærbar IIoT

Aventics tilbyr Industriell Internet of Things-løsning som umiddelbart kan integreres i applikasjonen din

Hvordan kan jeg innføre IIoT i min virksomhet uten å gjøre det unødvendig komplisert? Det er et spørsmål mange brukere stiller seg. Med Smart Pneumatics Analyzer (SPA) tilbyr pneumatikkspesialisten AVENTICS kundene sine en mobil løsning som er enkel å tilpasse.

Under årets Elmia-messe var Aventics oransje koffertsin det mest attraktive og mest diskuterte produktet på AVENTICS’ stand.

– Alle snakker om Tingenes Internett, også i industrien, men vi har allerede i dag realisert denne muligheten, sier Joseph Makra, som er produktansvarlig hos AVENTICS. Brukere kan enkelt koble SPA-kofferten til for eksempel trykkluftforsyningen på en eksisterende maskin. Det gir en hurtiganalyse av nøkkelkomponenter og trykkluftforbruket deres, strømningsmåling og en indikasjon på eventuelle lekkasjer.

– Ved å digitalisere den pneumatiske applikasjonen, gir SPA-kofferten deg direkte kunnskap om fordelene og potensialene du oppnår gjennom tilkobling til IIoT, og dette kun ved hjelp av noen få enkle trinn, sier Björn Lindberg, teknisk sjef hos AVENTICS.

Den bærbare SPA-kofferten inneholder: en Smart Pneumatics Monitor (SPM) som er selve hjernen i systemet, AS-seriens luftbehandlingsenhet (velg mellom flere ulike størrelser) og et nettbrett for visualisering av de målte resultatene i sanntid eller lagret form.

SPM kontrollerer innledningsvis systemets driftsstatus, analyserer data og gir den behandlede informasjonen til brukerne for tilstandsbasert vedlikehold. Alle data fra ventiler, samt fra komponenter som er koblet til I/O-modulene på ventilsystemet, lastes inn i en mikroprosessor og behandles ved hjelp av matematiske algoritmer. AVENTICS har utviklet algoritmene basert på flere tiår med kompetanse og erfaring innen produkt- og applikasjonsteknologi.

– Det er viktig for oss å støtte og hjelpe kundene våre i digitaliseringsprosessen, understreker Joseph Makra. Ved hjelp av analyseresultatene utvikler vi derfor SPA og programvaren sammen med kundene våre slik at de blir skreddersydd for nettopp deres bruksområder. På denne måten får brukerne kjennskap til merverdien som IIoT gir.

Ämnen

  • Vetenskap, teknik

Om Emerson
Emerson (NYSE: EMR), med hovedkontor i St. Louis i den amerikanske delstaten Missouri er et globalt teknologi- og teknikkselskap, og tilbyr kundene innovative løsninger for industrielle, kommersielle og private bruksområder. Forretningsområdet Emerson Automation Solutions støtter andre selskaper i prosess-, hybrid- og diskret produksjon med å maksimere produksjonen, beskytte personalet og miljøet samt optimalisere energi- og driftskostnader. Bedriftsområdet Emerson Commercial and Residential Solutions hjelper med å fremme menneskers livskvalitet og helse, beskytte matvarekvalitet og -sikkerhet, øke energieffektiviteten og danne en bærekraftig instrastruktur.

Gå til https://www.emerson.com/no-no/automation-solutions for mer informasjon.

Om AVENTICS
Aventics er en ledende produsent av pneumatiske komponenter og pneumatiske systemer samt spesialtilpasninger. Som spesialist innen pneumatikk produserer selskapet produkter og tjenester for industriell automatisering med fokus på Commercial Vehicles, Food & Beverage, Railway Technology, Life Sciences, Energy og Marine Technology.

Takket være elektronikkintegrering, bruk av fremtidsrettet materiale og fokus på aktuelle områder som maskinsikkerhet og industri 4.0, er Aventics virkelig i forkant når det gjelder brukervennlighet og intelligent teknologi.

Aventics har over 150 års erfaring innen pneumatikk, og sysselsetter ca. 2000 ansatte over hele verden. I tillegg til fabrikker i Tyskland, Frankrike, Ungarn, USA og Kina er selskapet representert i over 100 land med egne salgsorganisasjoner og forhandlere. Aventics er sertifisert i henhold til ISO 9001 og ISO/TS 16949 for kvalitet, ISO 14001 for miljøstyringssystem og ISO 50001 for energistyringssystem.

Du finner mer informasjon på www.aventics.no

Kontakter

Babak Tabrizi

Sales manager NORWAY 905 64 908