Gå direkt till innehåll

Pressmeddelande -

SCA – vinner av Design Challenge på Exporamas velbesøkte industrimesser

Design, funksjonalitet og logistikk – da easyFairs LOGISTIKK & TRANSPORT og PAKK & EMBALLASJE åpnet dørene på tirsdag, ble de besøkende møtt av en bred miks av inspirasjon og forretningsnytte. Messene var en del av easyFairs nye storsatsing med fem messer under et tak. Sammenlagt lokket de to industrimessene og BUTIKKLEVERANDØR, FASTFOOD & CAFÉ og RESTAURANTEXPO til seg over 4000 besøkende den 6. og 7. mars.

Miksen av besøkende var stor, og beslutningstakere, innkjøpere og påvirkere var på plass for å besøke utstillerne og ta del i det siste innen holdbarhetsutvikling, forpakningsteknikk og kostnadseffektive logistikkløsninger. Og at årets utstillere var fornøyde, syntes og hørtes på alle hold og kanter i messehallen.

Til sammen besøkte 1423 nysgjerrige beslutningstakere easyFairs LOGISTIKK & TRANSPORT og PAKK & EMBALLASJE. På messescenen var Supply Chain Management og Strukturell emballasjedesign hete temaer. Til sammen var det satt opp hele tre scener på Exporamas velbesøkte messegulv, og det var til tider meget trangt om plassen foran scenene. Ikke minst når velkjente entreprenører, foretaksledere og strateger som Bård Eker, Reitangruppens Solfrid Flateby og ASKOs Per Tellef Arning tok mikrofonen.

Design i fokus
Det ble i tillegg del ut pris på messen. I konkurransen Design Challenge, var det SCA som kunne ta imot årets designpris for sitt Prosjekt Sleipner – en ny, bedre løsning for å emballere og pakke baugpropeller eller trustere til båter.

Fakta om easyFairs LOGISTIKK & TRANSPORT og easyFairs PAKK & EMBALLASJE 2012
• 1423 besøkende kom til årets messer i år (til sammen 4048 for alle fem messene)
• Ca. 150 foretak stilte ut
• Totalt 50 programpunkter på de tre scenene

For mer informasjon, kontakt:
Jennie Heidenfors, prosjektleder
+46 (0)31 – 89 95 42
jennie.heidenfors@easyFairs.com

Relaterade länkar

Ämnen

Taggar

Regioner


easyFairs är Europas ledande arrangör av tids- och kostnadseffektiva fackmässor. Mässorna pågår i två dagar och riktar sig enbart till inköpare och beslutsfattare. easyFairs har sitt huvudkontor i Bryssel och genomför årligen 100 mässor i 16 olika länder. För mer information besök www.easyFairs.com

Presskontakt

Christian Kullman

Christian Kullman

Presskontakt Head of Cluster B2C, Sportfiskemässan, Comic Con 08-50665099

Relaterade nyheter