Gå direkt till innehåll
Weibulls Persille 'Ertholm', nomineret i kategorien Frø & Løg
Weibulls Persille 'Ertholm', nomineret i kategorien Frø & Løg

Pressmeddelande -

Econovas haveprodukter er nomineret i Idenyts Have Favoritter

Idenyt er et livsstilsmagasin med fokus på haven og hjemmet. For tredje år i træk arrangerer Idenyt Have Farvoritter – en konkurrence hvor læserne stemmer om de bedste haveprodukter i forskellige kategorier.

I år er fire af Econovas produkter nomineret i tre forskellige kategorier:

  • Roundup Speed C Koncentrat* i kategorien Bekæmpelsesmidler
  • Weibulls Persille 'Ertholm' i kategorien Frø og Løg
  • Substral Klart til brug Plantenæring I kategorien Jord & Næring
  • Weibulls Sphagnumfri Pottemuld I kategorien Jord og Næring

”Vi hos Econova er utrolig stolte over de nomineringer vi har modtaget. Det viser at vores hårde arbejde med at udvikle bæredygtige og højkvalitets produkter til haveejere har givet resultat,” siger Bjarke Stryn-Hajslund, salgschef hos Econova i Danmark.

Ved at være nomineret i en af Danmarks mest populære havekonkurrencer styrker Econova sine væremærker og position på de skandinaviske markeder.

”Som virksomhed er vi stolte over at modtage denne anerkendelse for vores indsats i havebranchen”, siger Bjarke Stryn-Hajslund. ”Vi håber at dette kan være med til at motivere flere mennesker til at dyrke hjemme i haven eller på altanen.”

Konkurrencen løber til den 15 juni og vinderne præsenteres kort derefter.

*Plantebeskyttelsesmidler skal anvendes på forsvarlig måde. Læs altid etiketten og oplysninger om produktet før anvendelse.

Relaterade länkar

Ämnen

Kategorier

Regioner


Econova skaber holdbare forretninger inden for recycling og haven. Vores styrker bygger på viden om behandling og forædling af restprodukter som kan anvendes og returneres som ressourcer i kredsløbet. I rollen som ”miljøintegrator” bidrager vi til at samle forskellige aktører og skaber forudsætninger for en tværgående industri med samarbejde omkring materiale- og energistrømme på regionalt niveau. På koncernniveau er vi 120 ansatt som sammen omsætter for ca. skr. 500 mio sek.

Kontakter

Cecilia Wolf

Presskontakt Marknadschef Sverige 0725739472

Econova är en innovativ aktör inom återvinning och biobränsle. Med varumärket Weibulls i spetsen är vi det ledande trädgårdsföretaget i Norden.

Econova omhändertar material som traditionellt ansetts vara avfall och omvandlar det till nya råvaror. Vår kunskap inom återvinning sträcker sig över flera olika branscher. Bland våra kunder finns skogsindustrier, energiproducenter, trädgårdsnäring och kommuner. I koncernen omsätter vi i dag 500 MSEK och är cirka 120 anställda.

Econovas styrka bygger på kunskap om behandling och förädling av restprodukter som går att återföra som resurser i kretsloppet. Det är genom att ersätta ändliga resurser med återvunnet material som vi ger vårt mest betydande bidrag till en minskad miljöpåverkan.

I rollen som ”miljöintegratör” bidrar vi till att sammanföra olika aktörer i resurseffektiva lösningar och skapa förutsättningar för en branschöverskridande samverkan kring material- och energiflöden på regional nivå. Genom att se helheten genererar Econova ömsesidig affärsnytta och miljötjänster för samhället i stort.

Econova
Box 90
616 21 Åby
Sverige