Gå direkt till innehåll

Senaste nyheterna

Sociala medier

Pierre-Emile Højbjerg er en spiller med følelserne ude på tøjet. Sandsynligvis også i aften på banen til EM.

I aften spiller Danmark mod Belgien til EM. I den forbindelse har vi spurgt journalist på Euroman Jonas Langvad Nilsson ind til hans interview med landsholdsspilleren Pierre-Emile Højbjerg, som siden han var dreng har spillet uden frygt for at slå sig, så længe han kunne erobre bolden.

”Danskerne kan godt lide Pierre Emile, fordi han er en mand, der spiller med følelserne uden på tøjet. Man mærker, at han er stolt af at spille for det danske landshold, og det har ikke gjort ham mindre populær, at han i et tv-interview efter en landskamp ikke kunne holde tårerne tilbage i lettelse og anstrengelse over den netop overståede kamp,” siger Jonas Langvad Nilsson.

”Det var en god oplevelse at interviewe Pierre Emile. Han slår mig som en mand med noget på hjerte. Selv om han kun er 25 år, har han oplevet mere end de fleste – på godt og ondt. Allerede som 16-årig flyttede han hjemmefra, da storklubben Bayern München fik øje på hans talent. I en ung alder måtte han finde sin plads i et fremmed land blandt erfarne spillere i førsteholdstruppen. Senere debuterede han på det danske landshold, men oplevede senere en svær periode, hvor han ikke blev udtaget af den daværende landsholdstræner. Pierre Emile har med andre ord oplevet både ekstrem succes og stor skuffelse, og det gør ham interessant, ikke mindst fordi han er et reflekteret menneske,” fortæller Jonas Langvad Nilsson.

Pierre-Emile Højbjerg er en spiller med følelserne ude på tøjet. Sandsynligvis også i aften på banen til EM. I aften spiller Danmark mod Belgien til EM. I den forbindelse har vi spurgt journalist på Euroman Jonas Langvad Nilsson ind til hans interview med landsholdsspilleren Pierre-Emile Højbjerg, som siden han var dreng har spillet uden frygt for at slå sig, så længe han kunne erobre bolden. ”Danskerne kan godt lide Pierre Emile, fordi han er en mand, der spiller med følelserne uden på tøjet. Man mærker, at han er stolt af at spille for det danske landshold, og det har ikke gjort ham mindre populær, at han i et tv-interview efter en landskamp ikke kunne holde tårerne tilbage i lettelse og anstrengelse over den netop overståede kamp,” siger Jonas Langvad Nilsson. ”Det var en god oplevelse at interviewe Pierre Emile. Han slår mig som en mand med noget på hjerte. Selv om han kun er 25 år, har han oplevet mere end de fleste – på godt og ondt. Allerede som 16-årig flyttede han hjemmefra, da storklubben Bayern München fik øje på hans talent. I en ung alder måtte han finde sin plads i et fremmed land blandt erfarne spillere i førsteholdstruppen. Senere debuterede han på det danske landshold, men oplevede senere en svær periode, hvor han ikke blev udtaget af den daværende landsholdstræner. Pierre Emile har med andre ord oplevet både ekstrem succes og stor skuffelse, og det gør ham interessant, ikke mindst fordi han er et reflekteret menneske,” fortæller Jonas Langvad Nilsson.

Presskontakt

Jonas Lidheimer

Jonas Lidheimer

Presskontakt PR & informationsansvarig +46 708 63 94 62

VÅRT ÖVERSKOTT GÅR TILL UTSATTA BARN OCH UNGA

Story House Egmont är en av Nordens ledande och mest traditionsrika medieverksamheter. Vi är passionerade historieberättare och står bakom några av landets populäraste varumärken. Inom våra tre huvudområden – Media, E-commerce och Agencies – utvecklar vi engagerande innehåll, högkvalitativa produkter, innovativa tjänster och personliga mötesplatser.

Vår ägare är den nordiska mediekoncernen Egmont. Egmont står för starkt innehåll och tjänster inom bland annat film, TV, tidningar, böcker, gaming, streaming och undervisningsmaterial. Egmont står bakom bland annat Nordisk Film, TV2 i Norge, det danska bokförlaget Lindhardt og Ringhof och Story House Egmont.
Egmont är en stiftelse som varje år delar ut en stor del av sitt överskott för att stötta utsatta barn och ungdomar.

Läs mer på www.storyhouseegmont.se och www.egmont.com

Story House Egmont
Besök och leveranser Malmö: Skeppsgatan 9, 211 11 Malmö. Besök och leveranser Stockholm: Pyramidvägen 7, 169 56 Stockholm.
Malmö: 205 07. Stockholm: 169 91 Malmö/Stockholm
Sverige