Gå direkt till innehåll

Senaste nyheterna

Sociala medier

Egmont fonden støtter otte nye indsatser for at forbedre børns skolestart

Otte indsatser og 3,8 mio. kr. skal nu være med til at sikre børn en god begyndelse på skolelivet. Egmont Fonden har modtaget 124 forespørgsler om støttet til lokale indsatser, og nu er otte indsatser blevet udvalgt. Indsatserne er alle lokalbaserede og indeholder en række metoder til at forbedre børns skolestart.

”Vi har oplevet en stor efterspørgsel fra primært skoler, dagtilbud og lokale foreninger, og vi håber på, at disse lokale bevillinger vil gøre en konkret og mærkbar forskel for de børn, der enten er i risiko for en dårlig skolestart eller som faktisk oplever lav skoletrivsel", siger Mads Espersen Lyager, som er ansvarlig for ansøgningsrunden.

Læs mere her: https://www.egmontfonden.dk/otte-nye-indsatser-skal-forbedr…

Egmont fonden støtter otte nye indsatser for at forbedre børns skolestart Otte indsatser og 3,8 mio. kr. skal nu være med til at sikre børn en god begyndelse på skolelivet. Egmont Fonden har modtaget 124 forespørgsler om støttet til lokale indsatser, og nu er otte indsatser blevet udvalgt. Indsatserne er alle lokalbaserede og indeholder en række metoder til at forbedre børns skolestart. ”Vi har oplevet en stor efterspørgsel fra primært skoler, dagtilbud og lokale foreninger, og vi håber på, at disse lokale bevillinger vil gøre en konkret og mærkbar forskel for de børn, der enten er i risiko for en dårlig skolestart eller som faktisk oplever lav skoletrivsel", siger Mads Espersen Lyager, som er ansvarlig for ansøgningsrunden. Læs mere her: https://www.egmontfonden.dk/otte-nye-indsatser-skal-forbedr…

”Brug det sidste af sommeren på at finde ruter hen over, helst i skoven, hvor du kan springe over stok og sten. På den måde træner du balance og teknik på en mere naturlig måde!”

Det siger Marcus Hellner, svensk langrendsløber og blandt andet dobbelt olympisk mester ved vinter-OL i Vancouver i 2010. Hellner sender her et tip afsted til dig, som godt kunne tænke dig afveksling fra solrige timer med afslapning, som ønsker at få pulsen op og samtidig nyde naturen.

Tippet kommer fra vores e-commerce virksomhed Outnorth, som her i sommerferie har mange gode råd til, hvordan du nyder godt af dit lokale udeliv. 

Læs flere tips her: https://www.outnorth.dk/

”Brug det sidste af sommeren på at finde ruter hen over, helst i skoven, hvor du kan springe over stok og sten. På den måde træner du balance og teknik på en mere naturlig måde!” Det siger Marcus Hellner, svensk langrendsløber og blandt andet dobbelt olympisk mester ved vinter-OL i Vancouver i 2010. Hellner sender her et tip afsted til dig, som godt kunne tænke dig afveksling fra solrige timer med afslapning, som ønsker at få pulsen op og samtidig nyde naturen. Tippet kommer fra vores e-commerce virksomhed Outnorth, som her i sommerferie har mange gode råd til, hvordan du nyder godt af dit lokale udeliv. Læs flere tips her: https://www.outnorth.dk/

”Direktøren for Københavns zoologiske have sælger to vandbøfler til nogle gullaschbaroner, som koger dem og putter dem på dåse og sender dem ned som føde til soldaterne.”

Mich Vraa har skrevet årets sensommerlæsning: romanen ’Vaniljehuset’ udgivet af Lindhardt og Ringhof. Hvor han bl.a. har været inspireret af emnet om gullaschbaronerne under Første Verdenskrig.

Bogen foregår i Odense for 100 og 200 år siden og handler om drengen Dusinius, som drømmer om rigdom og anseelse. Det opnår Dusinius i sit voksenliv, han bliver i hvert fald temmelig rig, men vejen dertil er ikke uden omtumlede forhold og lyssky forbindelser. 

Læs mere om ’Vaniljehuset’ her: https://www.lindhardtogringhof.dk/vaniljehuset#

”Direktøren for Københavns zoologiske have sælger to vandbøfler til nogle gullaschbaroner, som koger dem og putter dem på dåse og sender dem ned som føde til soldaterne.” Mich Vraa har skrevet årets sensommerlæsning: romanen ’Vaniljehuset’ udgivet af Lindhardt og Ringhof. Hvor han bl.a. har været inspireret af emnet om gullaschbaronerne under Første Verdenskrig. Bogen foregår i Odense for 100 og 200 år siden og handler om drengen Dusinius, som drømmer om rigdom og anseelse. Det opnår Dusinius i sit voksenliv, han bliver i hvert fald temmelig rig, men vejen dertil er ikke uden omtumlede forhold og lyssky forbindelser. Læs mere om ’Vaniljehuset’ her: https://www.lindhardtogringhof.dk/vaniljehuset#

Presskontakt

Jonas Lidheimer

Jonas Lidheimer

Presskontakt PR & informationsansvarig +46 708 63 94 62

VÅRT ÖVERSKOTT GÅR TILL UTSATTA BARN OCH UNGA

Egmont Publishing är ett av Sveriges ledande och mest traditionsrika medieföretag. Vi är passionerade historieberättare och står bakom några av landets populäraste varumärken. Inom våra tre huvudområden – Publishing, Marketing Services och E-handel – utvecklar vi engagerande innehåll, högkvalitativa produkter, innovativa tjänster och personliga mötesplatser.

Vi är en del av den nordiska mediekoncernen Egmont. Egmont står för starkt innehåll och tjänster inom bland annat film, TV, tidningar, böcker, gaming, streaming och undervisningsmaterial. Egmont står bakom bland annat Nordisk Film, TV2 i Norge, det danska bokförlaget Lindhardt og Ringhof och Egmont Publishing. Egmont är en stiftelse som varje år delar ut en stor del av sitt överskott för att stötta utsatta barn och ungdomar.

Läs mer på www.egmontpublishing.se och www.egmont.com.

EGMONT
We bring stories to life.

Egmont Publishing
Skeppsgatan 9
205 07 Malmö
Sverige