Gå direkt till innehåll
André Francois, Vezérigazgató, Happy at Work

Pressmeddelande -

A Happy at Work megnyitja nemzetközi központját Budapesten

Miután tavasszal részt vett a Design Terminal mentorprogramjában, a Happy at Work nemrég úgy döntött, hogy irodát nyit Budapesten, amely a vállalat stratégiai központja lesz. A Happy at Work volt az egyik leggyorsabban növekvő startup a programban, sőt, megnyerte a BrainBar Blastoff versenyt Budapesten, melyen 150 000 euró értékű befektetési ajánlatot kapott.

„A mentorprogramnak és a csapat összefogásának köszönhetően csodás új fejezet kezdődik itt Budapesten. Folytatni szeretnénk azt, amit Svédországban elkezdtünk, és továbbvinni elképzelésünket a fenntarthatóbb munkakörnyezet megteremtéséről a világ többi részére is. Budapest növekvő üzleti régió, innen többet érhetünk el - mondja André Francois, vezérigazgató

A Happy at Work augusztusban nyitotta meg kapuit Budapesten 2 alkalmazottal és a vezérigazgatóval, André Francois-val együtt.

„Jelenleg 9 rendkívül kitartó és elkötelezett csapattagunk van Svédországban. Ha ők nem lennének, akkor nem tettem volna meg ilyen korán ezt a lépést (a Budapestre való költözést). A céget csak 1,5 évvel ezelőtt alapítottuk, de mivel teljesen digitálisak vagyunk és jó a műszaki infrastruktúránk, ez lényegesen könnyebbé teszi a bővülést.”

A Happy at Work célja Budapesten az, hogy egy éven belül már nyolc tagú csapattal operáljon, és onnan tovább növekedjen, túlszárnyalva svéd társát, mely jelenleg a bevétel mintegy 95%-áért felelős. Ezenkívül a Happy at Work elnyerte a Fiatal Innovátorok Svéd Alkotói díját, valamint a Nordic HealthTech Network és az inkubátor Sahlgrenska Science Park részét képezi.

Ämnen

Kategorier

Regioner

Företagsfabriken i Kronoberg

Kronoberg megye regionális üzleti inkubátora, amely kreatív növekedési környezetet biztosít a vállalkozók és vállalkozók számára. A Kronoberg AB vállalati gyára a Videum Science Parkban található, és lehetőséget kínál a cégek számára a gyorsabb piaci bevezetéshez, ha belépünk inkubációs folyamatunkba. A tulajdonosok a Kronoberg Region, a Videum AB és a Linnaeus University Development.

TwitterLinkedinFacebook

Relaterat innehåll

Vi är Kronobergs läns företagsinkubator som finns för att hjälpa Kronobergs entreprenörer att förverkliga sin potential.

Skapat en ny affärsidé? Låt oss hjälpa dig göra den till verklighet!
Här får din affärsidé rätt möjligheter att växa och utvecklas till ett tillväxtbolag. Med en väl strukturerad inkubatorprocess och ett omfattande nätverk ger vi dig verktygen för att lyckas. Från oss på Företagsfabriken flyger det varje år ut nya bolag som skapats av entreprenörer från hela Kronoberg.

Företagsfabriken i Kronoberg
Framtidsvägen 14