Gå direkt till innehåll
André Francois, Vezérigazgató, Happy at Work
André Francois, Vezérigazgató, Happy at Work

Pressmeddelande -

A Happy at Work megnyitja nemzetközi központját Budapesten

Miután tavasszal részt vett a Design Terminal mentorprogramjában, a Happy at Work nemrég úgy döntött, hogy irodát nyit Budapesten, amely a vállalat stratégiai központja lesz. A Happy at Work volt az egyik leggyorsabban növekvő startup a programban, sőt, megnyerte a BrainBar Blastoff versenyt Budapesten, melyen 150 000 euró értékű befektetési ajánlatot kapott.

„A mentorprogramnak és a csapat összefogásának köszönhetően csodás új fejezet kezdődik itt Budapesten. Folytatni szeretnénk azt, amit Svédországban elkezdtünk, és továbbvinni elképzelésünket a fenntarthatóbb munkakörnyezet megteremtéséről a világ többi részére is. Budapest növekvő üzleti régió, innen többet érhetünk el - mondja André Francois, vezérigazgató

A Happy at Work augusztusban nyitotta meg kapuit Budapesten 2 alkalmazottal és a vezérigazgatóval, André Francois-val együtt.

„Jelenleg 9 rendkívül kitartó és elkötelezett csapattagunk van Svédországban. Ha ők nem lennének, akkor nem tettem volna meg ilyen korán ezt a lépést (a Budapestre való költözést). A céget csak 1,5 évvel ezelőtt alapítottuk, de mivel teljesen digitálisak vagyunk és jó a műszaki infrastruktúránk, ez lényegesen könnyebbé teszi a bővülést.”

A Happy at Work célja Budapesten az, hogy egy éven belül már nyolc tagú csapattal operáljon, és onnan tovább növekedjen, túlszárnyalva svéd társát, mely jelenleg a bevétel mintegy 95%-áért felelős. Ezenkívül a Happy at Work elnyerte a Fiatal Innovátorok Svéd Alkotói díját, valamint a Nordic HealthTech Network és az inkubátor Sahlgrenska Science Park részét képezi.

Ämnen

Taggar

Regioner


Företagsfabriken i Kronoberg

Kronoberg megye regionális üzleti inkubátora, amely kreatív növekedési környezetet biztosít a vállalkozók és vállalkozók számára. A Kronoberg AB vállalati gyára a Videum Science Parkban található, és lehetőséget kínál a cégek számára a gyorsabb piaci bevezetéshez, ha belépünk inkubációs folyamatunkba. A tulajdonosok a Kronoberg Region, a Videum AB és a Linnaeus University Development.

TwitterLinkedinFacebook

Presskontakt

Relaterade nyheter