Gå direkt till innehåll
André Francois, Vezérigazgató a Happy at Work közepén és Minel Aykut és Rasyad Yosof
André Francois, Vezérigazgató a Happy at Work közepén és Minel Aykut és Rasyad Yosof

Pressmeddelande -

A Happy at Work svéd-magyar startup számos kritérium alapján lett kiválasztva a Web Summit-ra

A Happy at Work béta startupként lett kiválasztva több ezer jelentkező közül, hogy előadjon a Web Summit-on, Európa legnagyobb technológiai vállalkozói és innovációs konferenciáján. A Happy at Work a Design Terminal mentorprogram keretei között érkezett Magyarországra, Budapestre 2019 márciusában, azóta viszonteladói megállapodást létesítettek a Develor Internationallal, megnyerte a BrainBar Blastoff Startup versenyét, és nyitott egy irodát.

“Budapest fontos szerepet tölt be az utunkban, és hálásak vagyunk a támogatásért és segítségért, amit kapunk budapesti szervezetektől és cégektől, mint a Design Terminal és a Develor International. Viszonozzuk hírük terjesztésével és Budapestével, olyas konferenciákon, mint a Web Summit. Büszkén hívjuk magunkat svéd-budapesti startupnak.

A jövő heti Liszabonban megrendezésre kerülő Web Summit résztvevők ezreit üdvözli minden évben, köztük olyan jelentős szervezetekkel, mint a Google és Microsoft, és mutatja be egymásnak a cégeket a világ minden tájáról. A konferencia alatt a cégeknek számos lehetősége nyílik üzletük fejlesztésére, kapcsolatépítésre és finanszírozási lehetőségekre. A startup cégeknek lehetősége lesz prezentálni projektjeiket a világ minden részéről érkező résztvevők számára. Ebből a szempontból a Web Summit különleges lehetőséget biztosít a találkozásra különböző cégvezetőkkel és befektetőkkel, hogy új partnerkapcsolatok jöhessenek létre, kapcsolati háló épülhessen ki a résztvevőkkel különböző országokból, és lehetőség nyíljon számos cég megismerésére.

“Ez egy remek lehetőség számunkra, hogy részt vehessünk és részesei lehessünk” mondja a Happy at Work vezérigazgatója, André François. “Azon felül, hogy új befektetőkkel találkozhatunk és fejleszthetjük a kapcsolati hálónkat, lehetőségünk nyílik bemutatni a digitális szolgáltatásunkat érdekfeszítő vállalatoknak. Célunk, hogy a fokozottan növeljük jelenlétünket a szférában. Ezért izgatottak vagyunk számos újdonságunk bemutatására, melyeket forgalomba fogunk hozni.”

Relaterade länkar

Ämnen

Regioner


Företagsfabriken i Kronoberg

Kronoberg megye regionális üzleti inkubátora, amely kreatív növekedési környezetet biztosít a vállalkozók és vállalkozók számára. A Kronoberg AB vállalati gyára a Videum Science Parkban található, és lehetőséget kínál a cégek számára a gyorsabb piaci bevezetéshez, ha belépünk inkubációs folyamatunkba. A tulajdonosok a Kronoberg Region, a Videum AB és a Linnaeus University Development.

TwitterLinkedinFacebook

Relaterat innehåll

Vi är Kronobergs läns företagsinkubator som finns för att hjälpa Kronobergs entreprenörer att förverkliga sin potential.

Skapat en ny affärsidé? Låt oss hjälpa dig göra den till verklighet!
Här får din affärsidé rätt möjligheter att växa och utvecklas till ett tillväxtbolag. Med en väl strukturerad inkubatorprocess och ett omfattande nätverk ger vi dig verktygen för att lyckas. Från oss på Företagsfabriken flyger det varje år ut nya bolag som skapats av entreprenörer från hela Kronoberg.

Företagsfabriken i Kronoberg
Framtidsvägen 14
352 22 Växjö
Sverige