Pressmeddelande -

Invitasjon: Pressetur til Istanbul & Ankara 27. mai-2. juni

Invitasjon: Pressetur til Istanbul & Ankara 27. mai-2. juni!

Tema: Kunst og kultur

Bli med oss på en interessant pressetur til Tyrkia og fordyp deg i kultur, kunst og kulinariske oppdagelser. Presseturen starter i Istanbul hvor deltakerne har muligheten til å besøke en palett av de beste kunstmuseene, med både moderne og historiske verk, digital kunst, det spektakulære Ataturk Cultural Centre og Beyoglu Cultural Road. I løpet av den andre delen av turen vil deltakerne besøke Ankara og oppdage kunstscenen og fascinerende museer. Tyrkisk mat er et av de mest populære i verden, og i løpet av turen besøker du restauranter av høy kvalitet, moderne og tradisjonelle smaker overalt.

Presseturen inkluderer flybilletter mellom Sverige og Istanbul/Ankara, alle hotellovernattinger samt måltider og aktiviteter. For mer detaljer og foreløpig program for turen, se vedlagte dokumenter nedenfor.

Vi trenger din påmelding så snart som mulig, men senest 17. mai 2022. Vær oppmerksom på at antall plasser er begrenset. Oppgi i søknaden din hvor du har tenkt å publisere materialet fra reisen.

Meld din interesse til: hello@joyvoy.se

Turen arrangeres av TGA; Tourism Promotion and Development Agency.

Kategorier

  • türkiye

Tourism Promotion and Development Agency (TGA) jobber for å sikre Türkiye som en kjent merkevare for både nasjonal og internasjonal turisme. TGA fremmer alle aspekter av den tyrkiske arven og driver kommunikasjons- og markedsføringsaktiviteter for å øke andelen av reiselivsnæringen i den nasjonale økonomien og forbedre opplevelsen for alle som besøker Tyrkia. TGA er ansvarlig for å gjennomføre markedsførings- og kommunikasjonsaktiviteter for å hjelpe Türkiye med å nå sine turistmål, å markedsføre de nåværende turistattraksjonene globalt og å oppdage, utvikle og gjøre tilgjengelige potensielle turistressurser i henhold til strategiene og retningslinjene utviklet av Kultur- og turismedepartementet.