Pressmeddelande -

Invitation: Pressetur til Istanbul & Ankara 27. maj-2. juni

Invitation: Pressetur til Istanbul & Ankara 27. maj-2. juni!

Tema: Kunst & Kultur

Tag med på en interessant presserejse til Tyrkiet og fordyb dig i kultur, kunst og kulinariske opdagelser. Presseturen starter i Istanbul, hvor deltagerne har mulighed for at besøge en palet af de bedste kunstmuseer, med både nutidige og historiske værker, digital kunst, det spektakulære Ataturk Cultural Center og Beyoglu Cultural Road. I løbet af den anden del af turen vil deltagerne besøge Ankara og opdage dens kunstscene og fascinerende museer. Det tyrkiske køkken er et af de mest populære i verden, og under turen besøger du restauranter af høj kvalitet, moderne og traditionelle smagsoplevelser overalt.

Presseturen inkluderer flybilletter mellem Sverige og Istanbul/Ankara, samtlige hotelovernatninger samt måltider og aktiviteter. For flere detaljer og foreløbigt program for turen, se venligst vedhæftede dokumenter nedenfor.

Vi har brug for din tilmelding hurtigst muligt, dog senest den 17. maj 2022. Vær opmærksom på, at antallet af pladser er begrænset. Angiv i din ansøgning, hvor du agter at offentliggøre materialet fra turen.

Meld din interesse til: hello@joyvoy.se

Turen er arrangeret af TGA, Tourism Promotion and Development Agency.

Kategorier

  • turkiet
  • türkiye

Tourism Promotion and Development Agency (TGA) arbejder for at sikre Türkiye som et velkendt brand for både indenlandsk og international turisme. TGA fremmer alle aspekter af den tyrkiske arv og udfører kommunikations- og marketingaktiviteter for at øge turistindustriens andel i den nationale økonomi og forbedre oplevelsen for alle, der besøger Tyrkiet. TGA er ansvarlig for at udføre marketing- og kommunikationsaktiviteter for at hjælpe Türkiye med at nå sine turistmål, at markedsføre de nuværende turistattraktioner globalt og for at opdage, udvikle og stille potentielle turistressourcer til rådighed i henhold til strategierne og retningslinjerne udviklet af Ministeriet for Kultur og Turisme.