Pressmeddelande -

Nyheder fra Italien

Den italienske sommer nærmer sig, og rejselysten er nu større end nogensinde før. Her er nogle gode nyheder fra verdens bedste turistland.

Italien ophæver krav om indrejsebevis
Nu bliver det nemmere at rejse til Italien. Den 1. maj blev kravet om indrejsebevis afskaffet, og det eneste du skal bruge i dag for at komme ind i landet er et coronapas. Indrejsedokumentet Passenger Locator Form, som man tidligere blev anmodet om i løbet af pandemien, er således blevet afskaffet. Når først du er kommet til Italien, er der intet krav om at fremvise coronapas, når du besøger museer, skal på restaurant eller andre ting. Kravet om mundbind er også blevet lempet og i dag er det kun lovpligtigt at bruge mundbind (af typen FFP2) på tog, fly, offentlig transport og til kulturarrangementer som koncerter og lignende. Detaljerede og opdaterede oplysninger om restriktioner og lempelser kan findes på hjemmesiden for Italiens Turistkontor.

LÆS MERE:
https://www.italia.it/en/covid19

PRESSEBILLEDER
https://drive.google.com/drive/folders/16bGPw-gVKRxzGdqqVtH9U-Ee5dbhgrko


Italien er kåret som verdens bedste turistland
Den 26. april blev Grand Travel Award afholdt på Grand Hôtel i Stockholm for 29. gang, og her modtog Italien æresprisen som ”verdens bedste turistland”. Galla-arrangementet, der kan beskrives som rejsebranchens svar på filmbranchens Oscar-galla, var endelig tilbage efter pandemipausen, og det er rejsebureauansatte, offentligheden og forretningsrejsende, der har stemt på de nominerede til priserne. Grand Travel Award arrangeres af Travel News, der er Nordens største erhvervsmagasin for rejsebranchen.

LÆS MERE:
https://www.travelnews.se/grand-travel-award/har-ar-vinnarna-av-grand-travel-award-2022/
https://www.travelnews.se/grand-travel-award/arets-turistland-ar-tillbaka-i-gta-italien-kan-vinna/

PRESSEBILLEDER
https://drive.google.com/drive/folders/16YE8pcWFdKjzwNz0PktU6WwqvbyKtiOB


Italien lader op til Eurovision Song Contest
Europas største musikfest nærmer sig med hastige skridt! Sidste år vandt den italienske rockgruppe Måneskin, og som sædvanligt er Italien dermed værtsland for årets store finale, der afholdes på PalaOlimpico i Torino. Musikfesten varer i tre dage med semifinaler den 10. og 11. maj og den store finale den 14. maj. Det er ikke blot musikken og den glamourøse koncert, der får en stor del af opmærksomheden. 200 millioner tv-seere over hele verden kommer også til at se glimt fra Italiens forskellige regioner og vil blive inspireret til kommende rejser. Du skal blot læne dig tilbage og nyde det, og så kan du begynde at planlægge din næste rejse …

LÆS MERE:
https://www.italia.it/en/eurovision-song-contest-2022
https://www.turismotorino.org/en
https://eurovisionworld.com/eurovision/2022/event

PRESSEBILLEDER
https://drive.google.com/drive/folders/16ZTgTbvVeG5N967u5lKpdaa5CE43xCxl


Inspiration til en cykelferie i Italien med Giro d'Italia
Det traditionsrige cykelløb Giro d'Italia samler verdens bedste professionelle cykelryttere til en tre uger lang kraftanstrengelse, men det er ikke kun de professionelle, der får pulsen op ved tanken om at cykle i Italien. Løbet inspirerer også mange rejsende til at udforske det italienske landskab på to hjul. For fjerde år i træk har Italiens Turistkontor (ENIT) udvidet sit samarbejde med Giro d'Italia for at skabe opmærksomhed om at holde ferie i bæredygtighedens tegn og om at opdage det italienske landskab, de små byer og nye regioner i landet. Benyt lejligheden til at følge løbet og få inspiration og forslag til nye rejsemål og ferierejser. På hjemmesiden for Italiens Turistkontor kan du følge Giro d’Italia og fordybe dig i de regioner, som løbet passerer igennem.

LÆS MERE:
https://www.giroditalia.it/en/the-route/
https://www.italia.it/en/giro-ditalia-2022

PRESSEBILLEDER
https://drive.google.com/drive/folders/16_13Y5fThxm0CegAXFbkL4sogIYWaHE4

For mere information skal du venligst kontakte:
For presse: Anna Andersson, Nordisk chef for Italiens Turistkontor: anna.andersson@enit.it
Andre: stockholm@enit.it
www.italia.it

Kategorier

  • italia

Det Italienske Statslige Turistkontor (ENIT) har siden starten i 1919 markedsført turistlandet Italien med hovedkvarter i Rom og i dag via 27 kontorer rundt om i verden. Kontoret i Stockholm støtter rejsebranchen og medierne på de nordiske markeder og informerer og inspirerer offentligheden i disse lande til nye spændende italienske opdagelser.