Pressmeddelande -

Uutisia Italiasta

Italian kesä lähestyy, ja halu matkustaa on suurempi kuin koskaan. Tässä hyviä uutisia maailman parhaasta matkailumaasta.

Italia poistaa maahantulotodistusvaatimuksen
Matkustaminen Italiaan helpottui juuri. Maahantulotodistusta koskeva vaatimus poistettiin 1. toukokuuta, ja nyt maahantuloon riittää, että sinulla on covid-todistus. Matkustajien paikannuslomaketta (Passenger Locator Form), jota pyydettiin aiemmin pandemian aikana, ei siis enää käytetä. Italiassa ei tarvitse esittää henkilöllisyystodistusta, kun vierailet museoissa, ravintoloissa tai muissa laitoksissa. Myös maskin käyttövaatimusta on lievennetty, ja nyt maskin (FFP2-tyyppi) käyttö on pakollista vain junissa, lentokoneissa, julkisissa liikennevälineissä, kulttuuritapahtumissa, kuten konserteissa ja vastaavissa tilaisuuksissa. Tarkempaa ja ajantasaista tietoa rajoituksista ja helpotuksista on saatavilla Italian matkailutoimiston verkkosivuilla.

LUE LISÄÄ:
https://www.italia.it/en/covid19

LEHDISTÖKUVAT
https://drive.google.com/drive/folders/16bGPw-gVKRxzGdqqVtH9U-Ee5dbhgrko

Italia nimetty maailman parhaaksi matkailumaaksi
Grand Travel Award -kilpailu järjestettiin Tukholman Grand Hôtelissa 26. huhtikuuta 29. kerran, ja Italia sai maailman parhaan matkailumaan palkinnon. Matkailualan Oscar-gaalaksi kutsuttu gaala palasi vihdoin pandemiatauon jälkeen, ja palkintojen saajista äänestivät matkatoimistot, suuri yleisö ja liikematkustajat. Grand Travel Award -gaalan järjestää Travel News, Pohjoismaiden suurin matkailualan lehti.

LUE LISÄÄ:
https://www.travelnews.se/grand-travel-award/har-ar-vinnarna-av-grand-travel-award-2022/
https://www.travelnews.se/grand-travel-award/arets-turistland-ar-tillbaka-i-gta-italien-kan-vinna/

LEHDISTÖKUVAT
https://drive.google.com/drive/folders/16YE8pcWFdKjzwNz0PktU6WwqvbyKtiOB

Italia valmistautuu Eurovision laulukilpailuihin

Euroopan suurin musiikkifestivaali lähestyy kovaa vauhtia! Viime vuoden voittaja oli italialainen rockyhtye Måneskin, ja siten tavan mukaan Italia isännöi tämän vuoden finaalia, joka järjestetään Torinon PalaOlimpicossa. Musiikkifestivaali kestää kolme päivää. Semifinaalit järjestetään 10. ja 11. toukokuuta ja suuri finaali 14. toukokuuta. Musiikki ja loistokas konsertti eivät ole ainoat asiat, jotka saavat osansa huomiosta. 200 miljoonaa tv-katsojaa ympäri maailmaa näkee välähdyksiä Italian eri alueista innostaen matkustamaan maahan tulevaisuudessa. Istu alas, nauti ja aloita seuraavan matkasi suunnittelu.

LUE LISÄÄ:
https://www.italia.it/en/eurovision-song-contest-2022
https://www.turismotorino.org/en
https://eurovisionworld.com/eurovision/2022/event

LEHDISTÖKUVAT
https://drive.google.com/drive/folders/16ZTgTbvVeG5N967u5lKpdaa5CE43xCxl

Inspiroidu pyöräilylomalle Italiaan Giro d'Italia -tapahtuman siivin
Arvostettu Giro d'Italia kokoaa maailman ammattilaispyöräilijät yhteen kolmen viikon mittaiseen voimakokeeseen, mutta ajatus pyöräilystä Italiassa sykähdyttää muitakin kuin ammattilaisia. Kilpailu innostaa myös monia matkailijoita tutustumaan Italian maaseutuun kahden pyörän päällä. ENIT – Italian matkailutoimisto on jo neljäntenä peräkkäisenä vuonna syventänyt yhteistyötään Giro d'Italian kanssa, jotta huomio kiinnittyisi kestävään lomailuun ja Italian maaseutuun, pikkukaupunkeihin ja maan uusiin alueisiin tutustumiseen. Tartu tilaisuuteen ja seuraa kilpailua, jotta saat inspiraatiota ja ideoita uusiin kohteisiin ja lomiin. Italian matkailutoimiston verkkosivuilla voit seurata Giro d'Italiaa ja saada lisätietoja alueista, joiden kautta kilpailu kulkee.

LUE LISÄÄ:
https://www.giroditalia.it/en/the-route/
https://www.italia.it/en/giro-ditalia-2022

LEHDISTÖKUVAT
https://drive.google.com/drive/folders/16_13Y5fThxm0CegAXFbkL4sogIYWaHE4

Lisätietoja saat ottamalla yhteyttä:
Lehdistölle: Anna Andersson, Pohjoismaiden johtaja, Italian matkailutoimisto anna.andersson@enit.it
Muut: stockholm@enit.it
www.italia.it

Kategorier

  • italia