Gå direkt till innehåll
Björn Skifs kommer til Malmö til efteråret med hans succésshow ”En Värld Av Skifs”

Pressmeddelande -

Björn Skifs kommer til Malmö til efteråret med hans succésshow ”En Värld Av Skifs”

Efter at have spillet for udsolgte sale i over to sæsoner i Stockholm, tager Björn Skifs hans succéshow En Värld Av Skifs (”En verden af Skifs”) til Malmö. Han gør det på det på gamle mondæne Amiralen som genopstår som dinner show scene efter 20 år.

Han har stået på scenen i over 60 år og er en af Sveriges mest folkekære artister. Siden september 2022 har Björn Skifs opført sit hyllede show En Värld av Skifs på Hamburger Börs i Stockholm, sammen med sit ti-mands-band, under ledelse af Hans Gardemar. Modtagelsen har været overvældende fra både anmeldere og publikum. Til efteråret kommer han til Malmö.

En Värld av Skifs er blevet mere kritikerrost og hyldet af publikum end vi nogensinde havde forestillet os. Vi har haft stor efterspørgsel på billetter. Vi har haft helt udsolgte aftener og lyriske gæster de seneste to sæsoner, hvilket Björn så absolut er værd. Derfor føles det fantastisk at kunne fortælle, at Björn Skifs fortsætter showet, men på Amiralen i Malmö til efteråret” siger Mikael Gordon-Solfors, producent for En värld av Skifs.

Björn Skifs behøver egentlig ikke nogen nærmere præsentation. Stemmen som startede det svenske musikeksport eventyr og satte Sverige på det musikalske verdenskort, har under årtier forgyldt vores tilværelse med hits som ”Hooked on a feeling”, ”Michelangelo”, ”Håll mitt Hjärta” m.fl. Men fremfor alt har Björn altid været - og er stadig - en mangesidet underholder. En Värld av Skifs spejler dele af Björns fantastiske karriere og er en kavalkade af musik, hits, humor og minder, i en pragtfuld opsætning skabt af Pernilla Skifs, under musikalsk ledelse af Hans Gardemar og et ti-mands-band bestående af nogle af Sveriges absolut bedste musikere.

"Det er fantastisk at interessen er så stor at vi nu kan fortsætte i Malmö til efteråret med nye shows på Amiralen. At responsen skulle ligge på dette niveau er faktisk svært for mig at forstå. Men jeg tager naturligvis imod det med stor taknemmelighed”, säger Björn.

Björn har aldrig tidligere haft et dinner show i Malmö. Da han besøgte Malmö senest var det i forbindelse med turnéen Bitar ur mitt liv på Malmö Arena efteråret 2018. Men nu bliver det altså dinner show premiere i Malmö, i den historiske bygning Amiralen den 5 oktober 2023.

"Vi vil genoplive det dinner-show-etablissement som i så mange år har været savnet i Malmö. Vi er stolte og glade for at kunne gøre det i samarbejde med 2Entertain. Det kunne desuden ikke blive bedre end at kunne præsentere - efter vores mening - den mest velkendte entertainer, artist og musiker vi har i Sverige – Björn Skifs."
- Julius Malmström, ejer

"Da vi fik nøglen til Amiralen var det med ambitionen om at lade lokalet igen blive hjertet af underholdnings-Malmö, med events i verdensklasse på en plads som emmer af glæde og kvalitet. Med Björn Skifs som første store dinner show, viser vi at vi tager det seriøst med vores store arbejde med Amiralen. At fylde huset med En värld av Skifs er den ultimative start på det som fremover bliver Malmös underholdningsmecca."
- Emelie Löfmark, VD Nöjesteatern Amiralen

Billetterne frigives til salg d. 24 maj 2023 via Showtic.se og Juliusbiljettservice.se

Produktion
Artist: Björn Skifs
Regi/Koreografi: Pernilla Skifs
Kapelmester/Arrangør: Hans Gardemar
Producent: Mikael Gordon-Solfors
Produktionsselskab: 2Entertain

Premiere: 5 oktober 2023 på Amiralen, Malmö
Billetter: showtic.se & juliusbiljettservice.se
Pressebilleder: Björn Skifs - En Värld av Skifs

Fotograf pressbilder Malmö: Ulf Stjernbo

Relaterade länkar

Ämnen

Regioner


Julius Production logo

JULIUS PRODUCTION AB producerar, marknadsför och genomför internationella utställningar, konsert- och teateruppsättningar i Skandinavien sedan 1972

Julius Production ägs till 100% av Julius Fritid & Nöjen AB. Under de första 25 åren var Olympen i Lund "hemma-arena" för de flesta arrangemang. Julius Production har idag sitt huvudkontor i Alnarp som ligger mellan Malmö och Lund. Julius Production har också uppdrag inom eventmarknaden med kunder inom både det offentliga och privata näringslivet. Läs mer på www.juliusproduction.se  

Kontakter

Matilda Mörk Johansson

Matilda Mörk Johansson

Marknadsföringskoordinator +46 (0)46 280 45 00

UPPLEV LIVE

JULIUS PRODUCTION AB producerar, marknadsför och genomför internationella utställningar, konsert- och teateruppsättningar i Skandinavien sedan 1972. JULIUS PRODUCTION AB har också uppdrag inom eventmarknaden med kunder inom både det offentliga och privata näringslivet. Företaget har sitt huvudkontor i Alnarp, mellan Malmö och Lund.

Företags ägs till 100% av Julius Fritid & Nöjen AB som även driver Julius Biljettservice AB och Nöjesteatern i Malmö. De första 25 åren var Olympen i Lund "hemma-arena" för de flesta arrangemang. Läs mer på www.juliusproduction.se

Julius Production AB
Plantvägen 4A
234 56 Alnarp
Sverige