Skip to content
Head of Marketplace at Amazon Sweden, Andreas Baller.
Head of Marketplace at Amazon Sweden, Andreas Baller.

Press release -

Ledelsen i Amazon Sverige bekrefter sin deltakelse på amaNordic - en positiv uttalelse for merkevarer i Nord-Europa.

Amazon Sverige har kunngjort at de vil være til stede på amaNordic i Gummifabriken, Värnamo. Som den eneste etablerte hendelsen i Norden dedikert til Amazon-selgere, fremstår amaNordic som det opplagte valget for alle som er seriøse med sin Amazon-reise. Denne tilstedeværelsen understreker Amazons engasjement for å styrke båndene med nordiske merkevarer, og tilbyr en unik mulighet for deltakerne å direkte samhandle med Amazons representanter, bygge relasjoner og møte dem personlig.

Under arrangementet vil Andreas Baller, Head of Marketplace for Amazon Sverige, gi innsikt i nye og kommende verktøy og funksjoner. Denne sesjonen vil belyse hvordan disse kan implementeres i strategier for å oppnå bedre resultater på Amazon, samt gi en forståelse for de nyhetene og økte mulighetene for ekspansjon som venter i 2024.

Amazon vil ha en sterk tilstedeværelse på amaNordic, både ved å dele innsikt fra scenen og ved å være fysisk til stede for å møte og samhandle med deltakerne.

"AmaNordic gir nordiske merkevarer og gründere muligheten til å fordype sin forståelse av Amazon. Jeg ser frem til å ha muligheten til å dele en rekke spennende innsikter og oppdateringer fra scenen, som kan hjelpe Amazon-selgere med å oppnå suksess. Utover våre presentasjoner, er mitt team og jeg entusiastiske over muligheten til å personlig koble sammen med AmaNordic-deltakere. Disse samhandlingene er ofte inspirerende for oss og et utgangspunkt for langvarige forhold."

- Andreas Baller, Head of Marketplace, Amazon Sverige.

amaNordics grunnlegger, Carl Helgesson, uttrykte sin entusiasme over Amazons deltakelse:

"Det er utrolig gledelig at Amazon selv vil være til stede på Nordens eneste arrangement for de som selger, og de som ønsker å selge, på Amazon. Å ha Andreas Baller, Head of Marketplace for Amazon Sverige på scenen, sammen med noen av de fremste Amazon-selgerne og ekspertene i verden, føles fantastisk."

amaNordic, som finner sted i Gummifabriken i Värnamo, har etablert seg som det sentrale møtestedet for Amazon-selgere i Norden. Med et tema for i år som "Profitable Growth & Expansion", fokuserer arrangementet på utfordringene med lønnsomhet i dagens klima samtidig som det belyser potensialet for økt eksport takket være Amazons plattformer. Etter suksessen i 2022, hvor amaNordic mottok en imponerende vurdering på 9,54 av 10 fra deltakerne, fortsetter arrangementet å tilby innsikt, strategier og suksesshistorier for å utstyre merkevarer med de verktøyene og kunnskapen de trenger for å lykkes på verdens største e-handelsplattform.

For de som er interessert i å delta på amaNordic den 6-7 oktober og dra nytte av denne unike muligheten til å samhandle med Amazon og andre bransjeledere, besøk amaNordic-nettstedlenke for mer informasjon.

Related links

Topics

Categories


amaNordic is the Nordic region's largest annual event for small, medium and large companies and brands focusing on optimizing business through e-commerce on Amazon.

amaNordic Academy, runs Amazon training to help Nordic companies and entrepreneurs succeed on their own in the world's largest e-commerce marketplace by raising awareness and guiding them through their business journey.

Rankona Mazon
, offers personalized expertise and service to companies and entrepreneurs who want help with launching and continuous growth on Amazon. Rankona Mazon's Amazon strategists do the work for the client.

The management and employees of amaNordic and Rankona Mazon have extensive experience of successful sales on the e-commerce giant globally. The founder is Amazon expert Carl Helgesson, with 11 years of experience with Amazon, as well as the establishment of five own international brands.

Contacts

Linda Hirschfeld

Linda Hirschfeld

Press contact PR Strategy & Concept Development +46 73-393 29 48 amaNordic RankonaMazon ICROSS Tikab

Related content

Related events

Professional Amazon Competence Center

amaNordic och Rankona Mazon hjälper små-, medelstora- och stora företag att etablera sig och lyckas skapa tillväxt på världens största e-handelsplattform, Amazon.

amaNordic
Stockholm
Sverige