Gå direkt till innehåll
Bild: Birgitte Eriksen, arkitekt og projektleder Krook & Tjäder
Bild: Birgitte Eriksen, arkitekt og projektleder Krook & Tjäder

Pressmeddelande -

Krook & Tjäder udvider sin virksomhed i Danmark

Birgitte Eriksen, arkitekt MAA, er det seneste tilføjelse til Krook & Tjäder Malmö. Birgitte er byggeøkonom, certificeret projektleder, certificeret leder, bygherrerådgiver og arkitekt med specialisering i transformation. Birgitte begyndte sin stilling om efteråret 2023 og er placeret i København.

”- Krook & Tjäder har en bred vifte af opgaver i hele Skandinavien, og jeg er virkelig stolt over at blive en del af holdet af dygtige arkitekter hos Krook & Tjäder, siger Birgitte. Jeg vil fortsætte med at styrke opmærksomheden på virksomhedens personlige og nærværende tilgang til projekter, også på den danske side af Øresund. Sammen med mine kolleger ser jeg frem til at møde både danske og svenske ejendomsejere, der udfører projekter i Danmark.”

Birgitte har en baggrund med adskillige velrenommerede projekter inden for en bred vifte af segmenter, hvor hun blandt andet har arbejdet som projektleder med transformationen af Hellerup Park Hotel, bygherrerådgivning inden for nano renrum på DTU, samt som projekteringsleder på Nyt Odense Universitetshospital og udviklet eksklusive boliger i Nyborg Kyst. Hun har været projektleder hos KHR, projekt-, markedsførings- og teamchef hos ERIK Arkitekter og har også haft en lang karriere hos Creo Arkitekter, hvor hun var partner og med speciale indenfor sundhedsarkitektur – hospitaler, wayfinding, helende arkitektur, forskerboliger- og centre og plejecentre

- Med Birgitte i vores team bliver kontoret massivt styrket til at håndtere alle typer projekter på begge sider af Sundet, konstaterer Tobias Magnesjö, arkitekt og kontorchef hos Krook & Tjäder Malmö. Vi har de seneste ti år gennemført komplekse og store projekter i Danmark og blandt andet vundet pris for årets projekt i Danmark for nylig. Vi ser Øresund som en samlet markedsplads og har flere projekter i Danmark end nogensinde. Vores nye kollega Birgitte har bred kompetence inden for blandt andet ejendomsøkonomi, projektering samt aktivitet som bygherrerådgiver og arkitekt med specialisering i transformation - det er præcis, hvad vi har brug for til vores team.

Ämnen

Regioner


Arkitekterna Krook & Tjäder är ett av Sveriges största arkitektkontor med över 300 medarbetare i Göteborg, Malmö, Stockholm, Halmstad, Borås, Uppsala, Östersund, Kristianstad, Karlstad och Oslo. Kontoren arbetar med en stor bredd av uppdrag inom husbyggnad, hotell, stadsbyggnad, landskapsplanering, inredning samt produktdesign. Krook & Tjäders kontor är kvalitets- och miljöcertifierade enligt ISO 9001:2015 och ISO 14001:2015. Inom Krook & Tjäder finns en etablerad modell för delägarskap.

Kontakter

Malin Lind

Malin Lind

Presskontakt Kommunikationschef Kommunikation 073-3915021 Krook & Tjäder

Välkommen till Arkitekterna Krook & Tjäder!

Vår kunskap sträcker sig genom hela kedjan i byggprocessen. Vi kan stadsbyggnad, arkitektur, landskap och inredning till produktdesign. Det skapar helhetssyn, verkshöjd och trygghet i genomförandet. Framför allt möjliggör vårt arbetssätt korta ledtider. Vår kompetens innefattar kreativ gestaltning med tydlig koppling till hållbarhet och beständigt byggande och en fastighetsekonomisk insikt och förståelse. Vi börjar med detaljplanen och fullbordar uppdraget med att rita byggnaden in i minsta detalj. Starka team i Malmö, Halmstad, Göteborg, Borås, Stockholm, Uppsala, Östersund, Kristianstad och Oslo ger en geografisk spridning, kreativ mångfald och en gedigen kompetensbank, vilket säkerställer en hög kvalitet i projekten vi tar oss an. Företaget har ett kvalitets- och miljöledningssystem enligt ISO 9001:2008 samt ISO 14001:2004.

Arkitekterna Krook & Tjäder
Prinsgatan 12
41305 Göteborg
Sverige