Gå direkt till innehåll
Sofia Knudsen från Malmberg AS, Norge och Per Krøyer Kristensen, CEO, SUEZ Environment Denmark, på Århus Aquaglobe.
Sofia Knudsen från Malmberg AS, Norge och Per Krøyer Kristensen, CEO, SUEZ Environment Denmark, på Århus Aquaglobe.

Pressmeddelande -

SUEZ och Malmberg i teknologisamarbeide for det Norske markedet.

Suez og Malmberg har inngått et teknologisamarbeide for det Norske markedet. Teknologisamarbeidet innebærer at Malmberg fronter som totalentreprenør for utvalgte SUEZ-teknologier i tett samarbeide med SUEZ i Danmark. Fokus vil være på vannbehandling og bruk av Densadeg® og Densadeg® XRC™. Dette er meget kompakte sedimenteringsprosesser som passer godt i det Norske markedet med kostnadseffektiv håndtering av uønsket overvann og effektiv partikkelfjerning. I tillegg omfatter samarbeidet prosjektspesifikke teknologier for slambehandling og ressursutnyttelse. Dette omfatter bl.a. termisk hydrolyse, utråtning, slamavvanning samt gjenvinning av fosfor ved struvittutfelling.

Sofia Knudsen, Business area manager, Norway:
«For Malmberg i Norge er dette avgjørende viktig for å kunne tilby markedet spissteknologi som kan gi mulighet for å bygge fremtidens anlegg billigere og mer effektivt enn i dag, sier Sofia Knudsen som leder Malmberg i Norge. Suez og Malmberg har lang erfaring i det Norske markedet med mange spennende referanseprosjekter. Vår ambisjon er å bygge opp et toneangivende selskap i Norge med fokus på grønne løsninger og ressursutnyttelse.»

«For Suez er samarbejdet med en anerkendt leverandør som Malmberg en vigtig del i selskabets strategi om at kunne tilbyde SUEZ mange innovative løsninger til vand og slambehandling i det norske marked. CEO i SUEZ Danmark Per Krøyer Kristensen siger at «Samarbejdet markerer også en tilbagevending for SUEZ i Norge, som alle i SUEZ ser frem til at levere ind til»

Malmberg AB har i år revitalisert Malmberg AS – et norsk selskap med hovedkontor i Drammen. For øyeblikket er Malmberg leverandør hos FREVAR hvor det installeres Triton® filterbunner i eksisterende vannbehandlingsanlegg med ombygging av total 16 basseng, samt kontrakten for rør- og maskininstallasjoner i Hall 5 og 6 hos VEAS – Norges største renseanlegg. Nylig har Malmberg AS inngått kontrakt med Aurskog-Høland kommune for en leveranse av containere til to renseanlegg i kommunen. 

Ønsker du å kontakte Malmberg i Norge?

Malmberg AS
Ole Steensgate 10,
3015 Drammen
Norge

Sofia Knudsen, sofia.knudsen@malmberg.se

Relaterade länkar

Ämnen

Taggar


Om Malmberg

Malmberg är ett miljöteknikföretag som designar, bygger, underhåller och supporterar anläggningar för vatten, biogas och geoenergi. Omsättning är cirka 500 MSEK med 170 anställda. Företaget grundades redan 1866 och är familjeägt i femte generationen. Malmberg arbetar för en bättre miljö under mottot "Ren energi. Rent vatten."

Presskontakt

Sofia Knudsen

Sofia Knudsen

Affärsområdeschef, Norge Vattenrening +47-911 76 144

Relaterade nyheter