Gå direkt till innehåll
Naturkompaniet Kristiansand
Naturkompaniet Kristiansand

Pressmeddelande -

Friluftskjeden Naturkompaniet - nå i Norge

Naturkompaniet lanserer sine første fysiske butikker i Kristiansand den 21. oktober og på Kongsberg den 25. november. Flere opplevelsesrike butikker er på vei, i tillegg til åpningen av Naturkompaniets egen nettbutikk. Med sin ekspertise innen friluftsliv og miljøforankrede verdier, ser svenske Naturkompaniet store muligheter med utvidelsen i Norge.

Vi er utrolig glade og stolte over lanseringen i Norge. Det finnes en høy etterspørsel for miljøbevisste konsepter i det norske markedet og vi på Naturkompaniet vil tilrettelegge for et bærekraftig friluftsliv med lidenskapen for friluftsliv og natur som vår aller største drivkraft. Vår styrke har alltid vært vårt kunnskapsrike personell og vår miks av fysiske butikker og digitale kanaler. Nå etablerer vi vårt konsept på en lignende måte i Norge. Vi på Naturkompaniet vil oppmuntre flere personer til å gjøre fornuftige og bærekraftige kjøp og velge produkter som varer lenge, sier Henrik Hoffman, CEO Naturkompaniet.

Naturkompaniets konsept består av utleie og salg av utstyr for friluftsliv fra merkevarer som er ledende på verdensbasis. Kjeden tilbyr merkevarer som blant annet Fjällräven, Primus, Hanwag, Tierra, Royal Robbins, The North Face, Black Diamond, Aclima, Hestra, Devold og Haglöfs.

Den svenske friluftskjeden er en pioner innen bærekraft og har siden 90-tallet jobbet for å forbedre og utvikle sitt bærekraftige konsept.

Naturkompaniet ønsker ikke å oppfordre til en kjøp-og-kast-mentalitet, men selger kun klær og utstyr som du får glede av lenge. “Vi på Naturkompaniet synes at det er viktig med vedlikehold og hjelper gjerne våre kunder med tips på vedlikehold og reparasjon av friluftsklær og utstyr” sier Henrik Hoffman, CEO Naturkompaniet.

Et annet initiativ innenfor vårt grønne konsept er Naturbonusen, hvor en prosentandel av det totale beløpet som medlemmene handler for, doneres til natur- og miljøvernprosjekter. Hittil har Naturkompaniet donert over 16 millioner kroner til ulike natur- og miljøvernprosjekter i Sverige, og nå starter innsamlingen til prosjekter i Norge.

“Vårt mål er å fremme friluftsliv og helse gjennom å inspirere og tilby utstyr som tilrettelegger for og beriker friluftsliv. Vi oppmuntrer til å «gjøre hverdagen til et eventyr», uansett om det handler om å plukke sopp med barna eller planlegge en lengre tur på fjellet” fortsetter Hoffman.

Relaterade länkar

Ämnen

Kategorier


Naturkompaniet er en del av Frilufts Retail Europe AB og inngår i Fenix Outdoor International AG som er et børsnotert selskap på Nasdaq OMX, Stockholm og Large Cap. 

Kontakter

Simon Larsen

Simon Larsen

CEO Naturkompaniet Norge +47 908 37 685
Henrik Hoffman

Henrik Hoffman

CEO Naturkompaniet AB och Frilufts Retail Europe AB +46 70 585 45 25

Relaterat innehåll

Gör vardagen till ett äventyr!

Naturkompaniet består av 42 friluftsbutiker i Sverige och Norge, som säljer utrustning för friluftsliv och resa från världens ledande varumärken. Vår målsättning är att främja friluftsliv och hälsa genom att tillhandahålla utrustning som underlättar och berikar friluftsliv. Vår uppmaning till våra kunder är: ”Gör vardagen till ett äventyr ”. Vi som arbetar på Naturkompaniet älskar friluftsliv och att vistas i naturen. För oss är det en självklarhet att göra vårt bästa för att värna om miljön. Vårt främsta verktyg i kampen om en bättre miljö är att vi bara säljer produkter av och med hög kvalitet i en ofta tidlös design. En kvalitativ produkt ska enligt oss hålla länge och ska inte skapa ett köp-använd-släng beteende hos våra kunder.

Naturkompaniet HK