Skip to main content

Nyåpning av Scandinavian Photo i Oslo

Pressmeddelande   •   Dec 06, 2016 16:55 CET

Etter en oversvømmelse i vår butikk i Oslo sentrum i slutten av september har et omfattende oppussingsarbeide pågått de siste ukene. Nå er lokalene ferdig pusset opp og på torsdag åpner vi dørene til vår nye butikk. Vi feirer med gode tilbud og spennede forelesninger under de kommende dagene!

Nå åpner Norges største video- og fotobutikk i nyrenoverte og moderne lokaler! Klokken 10.00 på torsdag 8/12 lukker vi opp dørene for alle som vil komme og feire med oss. Denne dagen vil alle som besøker oss kunne benytte seg av gode tilbud og inspirerende forelesninger fra noen av Europas beste fotografer.

– Scandinavian Photo Møllergata har gleden av å åpne Norges flotteste fotobutikk nå i en ny drakt. Etter vannskaden så er vi nå stolte av vår nye butikk og vi gleder oss til å vise den frem til våre kunder. Vi er fortsatt den samme butikken med kunden i fokus. Vi er stolte av det som vi selv mener er den beste fotobutikken i Norge. Butikken er nå oppgrader til en ny standard, vi har fått bedre touch and try bord og vil med den nye butikken ha bedre demomuligheter av kamera enn vi har hatt tidligere. På dette punktet er det ingen som kan matche oss, sier Stig-Gunnar Kolberg, butikksjef Scandinavian Photo Møllergata, Oslo.

– Vi har vært i Møllergata 4 i mange år og det har alltid vært en fantastisk butikk. Å kunne åpne igjen etter en total ombygging og samtidig ta butikken enda et nivå videre føles meget godt. Vi gjør nå en offensiv satsning på best mulig service og tilbud til både nye og gamler kunder som føles veldig bra, sier Anders Halvarsson, Styreleder hos Scandinavian Photo.

I sammenheng med nyåpningen vil det foregå en rekke aktiviteter. Blant annet kommer Canon on Tour på besøk til butikken. Med seg har de 10 spennende fotografer og kameraeksperter som under 8-9/12 kommer til å holde forelesninger og workshops innen emner som blant annet naturfotografering og actionfoto. Kimmo Ohtonen, finsk TV-vert og villmarksfotograf og Sophie Odelberg, sport- og eventyrsfotograf, for å nevne noen, kommer og forteller mer om sine opplevelser.

Nyåpningen finner sted på torsdag 8/12 klokken 10:00. Velkommen!

Adresse: Møllergata 4, 0179 Oslo
Telefon: +47 21 65 98 40
Åpningstider: Mandag-Lørdag 10:00-18:00

Scandinavian Photo är Nordens ledande återförsäljare av foto- och videoprodukter. Försäljning finns i dagsläget i Sverige, Norge, Finland och Danmark. Bolagets strategi är att kombinera internethandel/distanshandel med mötesplats i form av fysiska butiker i de större städerna. Scandinavian Photos fokus är bra priser, en mycket stor portion kunskap och en hög servicegrad. Bolaget har 140 anställda och omsätter cirka 750 mkr.

www.scandinavianphoto.se

Kommentarer (0)

Lägg till kommentar

Kommentera

Genom att skicka din kommentar accepterar du att dina personuppgifter behandlas i enlighet med Mynewsdesks Integritetspolicy.