Gå direkt till innehåll
Casper Ruud x Vitamin Well

Pressmeddelande -

Casper Ruud x Vitamin Well

Vitamin Well fortsetter å støtte tennis og kan nå annonsere at verdens nummer tre, Casper Ruud, slutter seg til Vitamin Well-familien.
– Det er flott å se at Vitamin Well støtter tennis som idrett og har mange spillere som ambassadører. Dette er med på å løfte idretten, sier Casper Ruud.

Vitamin Well er en svensk vitamin- og mineralberiket drikk – utviklet for å være et smartere og sunnere alternativ til brus, juice og andre drikker uten kullsyre. Nå har Vitamin Well signert et nytt samarbeid med tennisstjernen Casper Ruud.

– Jeg har alltid likt Vitamin Well sine produkter. Det er mange gode og forfriskende smaker jeg liker å drikke, både på og utenfor banen, sier Casper Ruud.

Ruud var den første nordmannen som vant en ATP Tour-tittel, nådde en Grand Slam-finale og en ATP Masters 1000-finale. Utover disse, og mange andre flotte prestasjoner i 2022, var han en av finalistene i ATP World Tour-finalen i november, og er for tiden rangert som nummer tre i verden.

Vitamin Wells samarbeid med Ruud og teamet hans startet 1. januar.

– Dette er ikke annet enn fantastisk. Casper er en av Norges største idrettsutøvere og en av de beste i verden innen tennis. Med sin dyktighet og en beundringsverdig holdning er han den perfekte ambassadøren for Vitamin Well, sier Lill-Helen Mortensen, Country Marketing Manager i Norge.

Den høyrehendte spilleren hadde en forbløffende sesong i fjor, hvor han for eksempel kom helt til finalen i US Open. Men Ruud vinner ikke bare kamper, han ble også nylig belønnet for sin sportsånd, valgt ut av sine medspillere i ATP-tour.

– Det er veldig hyggelig å få denne anerkjennelsen fra kolleger og konkurrenter, sier Ruud og fortsetter:

– Det er viktig for meg å oppføre meg bra og være høflig. Du må konkurrere og kjempe, men du må gjøre det på en rettferdig måte. Jeg føler at det er unødvendig å oppføre seg dårlig mot en dommer. De er også mennesker. De tar feil noen ganger, akkurat som jeg tar feil noen ganger. Mitt ønske om å vinne er like stort som andre spillere, men likevel er det viktig å oppføre seg bra mens du konkurrerer.

Vitamin Well elsker tennis

Tennis har vært en viktig del av Vitamin Well siden starten. Drikken har støttet et stort antall turneringer og spillere over hele verden gjennom årene – og Casper Ruud slutter seg nå til et team av tennisspillere som sveitsiske Belinda Bencic, nederlandske Tim Van Rijthoven og norske Malene Helgø. Vitamin Well er også en stolt offisiell sponsor til det norske tennisforbundet.

For mer informasjon og bilder:

Lill-Helen Mortensen, Country Marketing Manager i Norge

mob: 97089988

Ämnen


Om Vitamin Well

Vitamin Wells affärsidé är att under eget varumärke utveckla, producera och marknadsföra vitamin- och mineralberikade drycker med en tydlig funktionalitet för konsumenten. Läs mer på www.vitaminwell.se

Kontakter

Joel Ibson

Joel Ibson

Presskontakt Head of Communications +46766264400

Vitamin Well - den svenska vitamindrycken

Vitamin Well är en svensk vitamin- och mineralberikad dryck som utvecklats för att vara ett smartare och mer hälsosamt alternativ till läsk, juice och andra stilla drycker. För mer information om produkterna, besök gärna www.vitaminwell.se.

Vitamin Well
Box 22075
104 22 Stockholm
Sverige