Blogindlæg -

3 gode råd til at give din hest de bedste forhold

3 gode råd til at give din hest de bedste forhold

En hest er et stort dyr, som i løbet af sin dag vil tilbringe en del timer i stalden. Derfor kræver det, at de trods alt har de absolut bedste betingelser, når de skal stå derinde. Vi kommer her med gode råd til, hvordan du kan give en optimal oplevelse for dine kreaturer, som bruger mange timer inde i stalden.

Stalddøre med åbning i toppen

Vil du gerne have adgang direkte til din hests fold udefra, men har du i skrivende stund bare en normal dør? Så kan du overveje at udskifte den med en stalddør, hvor toppen er et vindue, der kan åbnes. Det vil give masser af frisk luft for hesten, og så har den muligheden for at kigge ud. Priser på stalddøre er ikke så slemme igen, hvis man kigger de rigtige steder.

Overvej wood pellets

Wood pellets er et alternativ til hø, som godt kan blive en smule mudret ind i urin og afføring, og så er det også bare rigtig besværligt at rense ud i. Wood pellets suger alle væsker til sig, og så er de utroligt nemme at håndtere med diverse redskaber, som man bruger til at muge ud med. Det er en klar fordel for dig som hesteejer.

Fodertrug i den rigtige højde

Det skal let og tilgængeligt for hestene at drikke og spise, fordi hvis truget står bare lidt for lavt eller lidt for højt, vil det være en bevægelse, som de kommer til at lave mange gange i løbet af dagen mange år i træk – og det kan godt sætte sine spor på lang sigt.

Hos Staldinventar.dk finder du et stort udvalg af stalddøre, staldvinduer og andet staldtilbehør.

Related links

Kontakt

Andreas Lang

Pressekontakt Head of Search Publicering +45 60 87 26 26