Blogindlæg -

Få styr på sommerhaven med disse 4 tips

Sommeren 2020 bliver for mange helt anderledes, end hvad de er vant til. Mange vælger at blive inden for de danske grænser, når sommerferien skal nydes, og det kalder på en ekstra indsats hjemme i haven. Derfor kommer vi med fire forskellige tips til, hvordan du nemt og hurtigt kan gøre sommerhaven klar.

Når vi taler om en sommerklar have, handler det hovedsageligt om de små og store detaljer, der gør den store forskel. Derfor fortæller vi dig mere om blandt andet A2 Living lanterner og diverse havemøbler fra nogle af de bedste brands på markedet.

Lys i lanternen

De danske sommeraftener byder ofte på mange timer udendørs, og dette gælder også, når mørket lige så stille falder på. Så hvorfor ikke gøre terrassen klar til de sene aftentimer med A2 Living-lanterner? Her får du de populære lanterner, som passer ind i ethvert moderne hjem, og som er produceret i kvalitetsstål, mere specifikt galvaniseret stål. De kommer også i metal-udførelse eller i kobber, alt efter hvad du foretrækker.

A2 Living-lanterner kommer i forskellige størrelser, og derfor er de også gået hen og blevet særdeles populære i mange danske haver. Du finder alt fra A2 living-lanterne micro i målene 12,5x12,5x25 cm til mega, der måler hele 33x33x70 cm.

De helt rette havemøbler

Foruden de lysende detaljer er dine havemøbler afgørende for den stemning, som du gerne vil skabe i din have. Her er det vigtigt at tage højde for, hvilket formål de forskellige havemøbler skal tjene. Skal du finde havemøbler til afslapning i haven, kan du med fordel kigge hos Cane-line, der leverer smukke solsenge til haven. Ligeledes producerer brandet også loungemøbler, der egner sig særligt godt til den lille krog i haven.

Skal du indrette terrassen, kan du gøre det med Fermob-havemøbler, der er én af de helt store producenter over hele verden. Her får du stilrene og yderst moderne design, der gør dine havemøbler både æstetisk flotte og praktiske at have stående.

Planter og krydderurter

Hvis du vil gøre det nemt for dig selv at skabe lidt ekstra hygge, kan du med fordel plante nogle krydderurter og planter. Dette kan du enten plante i jorden, eller du kan lade terrassen nyde godt af forskellige potter med spiseligt i. Ved at dyrke krydderurter får du samtidig mulighed for at supplere madlavningen med friske urter fra din egen have, hvilket gør det yderst brugbart og bekvemt for dig.

Tekstiler er altafgørende

De små detaljer gør arbejdet for dig. Derfor gælder det om at huske de bløde tekstiler til haven og terrassen. Her taler vi ikke kun om hynder til dine møbler, men også pyntepuder og tæpper, som kan varme dig i de sene aftentimer. Her bør du altid gå efter tekstiler i nogle rolige jordfarver eller afdæmpede farver såsom olivengrøn eller sart rosa. På den måde får du nogle tekstiler, der aldrig går af mode, og som falder ind med naturen, der omgiver din have eller terrasse. Dog er det vigtigt, at du kombinerer tekstilerne med dine havemøbler for at skabe en rød tråd.

Related links

Kontakt

Andreas Lang

Pressekontakt Head of Search Publicering +45 60 87 26 26