Blogindlæg -

Gode råd til selvhjælp til et smertefrit liv

Et liv med smerter er noget, som alle bør være forundt. Hvis du længe har haft smerter, men afholder en stor lægeregning dig fra at gøre noget ved det, så laver du en forkert prioritering. Når noget påvirker dig i så stor en grad hver eneste dag, vil du uden tvivl sætte pris på at få det fikset. Vi giver dig her gode råd til selvhjælp.

Start med at få identificeret problemet

Før du overhovedet bør begynde at tænke på at gøre noget ved det selv, skal du have professionel hjælp til at identificere problemet. Kilden til problemet afgør altid, hvordan man skal gribe smerten an, og derfor er det afgørende, at du ikke finder på hjemmelavede løsninger, som i sidste ende gør mere skade end gavn.

Øvelser efter skade

Når du har fået identificeret dit problem og kilden til smerten, kan du begynde at opsøge behandling og hjælp til øvelser og lignende. Har du eksempelvis været i et biluheld, er det meget sandsynligt, at du skal bruge diskusprolaps øvelser, som løbende kan gøre din hverdag nemmere. Men mange typer af smerte og funktionsnedsætning kan ikke fikses på kort tid. Det kræver vedvarende øvelser.

Få hjælp til mentale blokader

En af de store udfordringer under et forløb som dette er, at den fysiske smerte kan være mentalt trættende, og at det derfor kan være svært at sætte sig selv op til at gøre de ting, man bliver bedt om i forhold til øvelser og lignende. Her kan det være livsvigtigt at snakke med en mental coach, som kan hjælpe med at overvinde disse blokader. Hos Smertefribevægelse kan du få kompetent hjælp af trænere og eksperter inden for moderne smertebehandling.

Related links

Kontakt

Andreas Lang

Pressekontakt Head of Search Publicering +45 60 87 26 26