Blogindlæg -

Guide: Sådan klarer du bedst overlevelsesturen

Står du foran en god omgang outdoor-sjov i det vilde, men er du lidt på bar bund, hvad angår udstyr og generel færden i det vilde? Så frygt ej – vi vil i denne artikel kommer nærmere ind på, hvordan du bedst klarer dig igennem de kolde nætter, og hvad du skal bruge af udstyr. Du finder det hele hos Usol.dk.

En god rygsæk med plads til alt

Det kan ikke understreges nok, hvor meget en god rygsæk kan gøre i naturen, når du vandrer rundt i flere timer. Det er ikke nok, at den føles OK – den skal føles decideret behagelig, hvis du ikke vil have ømme skuldre og stoppes af utallige pauser. Med militærtasker kan du komme problemet til livs og samtidig være sikker på, at der er plads til alt det udstyr, som du skal bruge.

Altid hav et kompas på dig

Et kompas er din bedste ven, når alt andet fejler. Og det er derudover også en rigtig god idé at gøre sig bekendt med stjernerne, så du altid kan finde ud af, hvilken vej du vender. Hvis der trækker op til skyer, bør du i løbet af din vej efterlade spor, så du ved præcis, hvor på kortet du befinder dig. Så kan du herfra arbejde med kompassets retninger og finde vej.

Gem nødrationer på dig

Der er ingen garanti for, at du altid lige kan finde noget at spise, og derfor bør du af egne hensyn altid have ”rummad” i lommerne. Det er ikke spændende, men de giver de nødvendige næringsstoffer, som kan holde dig i live i mange timer, hvis du skulle løbe mod muren.

Related links

Kontakt

Andreas Lang

Pressekontakt Head of Search Publicering +45 60 87 26 26