Blogindlæg -

Guide: Sådan laver du din bybil om til en ægte racer

Er du endt inde i byen, men kan du mærke, hvordan trangen til at give den gas på de store landeveje hober sig op? Så er denne artikel til dig. Vi vil nemlig gerne vise dig, hvordan du kan sætte et par prikker over i’et på din bil, så du kan føle dig som ejeren af en ægte F1-racer. Find meget af udstyret på Motorsportshop.

Start med stænklapper

Stænklapper er, for de uinformerede, flader, som man sætter på omkring dækkene for at forhindre, at der sprøjtes jord og andet snavs op på bilen og undervognen. Dette er nemlig særligt tydeligt, hvis man har en hvid bil, og kører du til dagligt, vil du hurtigt skulle føle, at den skal vaskes. Stænklapper er altså til dig, der sætter pris på en ren bil i mere end bare 3 dage ad gangen.

Sportsvognudstødning

Træt af det bette rør for enden af din bil? Så skal du overveje sportsudstødning, som er meget mere markante rør. De kommer i mange former og størrelser, men de har alle det til fælles, at de helt sikkert nok skal fange opmærksomheden hos dem, du forsøger at tiltrække den hos. Vælg lange, runde, bøjede og meget mere.

Ultimativ Brian: Hækspoiler

Denne enhed har absolut ingen effekt, men hvis dit største ønske er ræs i en racerbil, så skal du uden tvivl have hækspoiler på. Disse kommer ligeledes i forskellige størrelser og farver, og du har stort set frit valg på alle hylder, når du skal smarte din bil op. Med denne løsning er du garanteret at blive kigget efter på gaden.

Related links

Kontakt

Andreas Lang

Pressekontakt Head of Search Publicering +45 60 87 26 26