Blogindlæg -

Sådan kan du afhjælpe knæskader

Sådan kan du afhjælpe knæskader

Hvis du dyrker sport eller motion, det kan være håndbold, fodbold, løb, triatlon, badminton eller noget helt andet, så er du altid i risikozonen for at få skader. Særligt knæskader er udbredt i sportens verden og især i sportsgrene som håndbold, fodbold og badminton, hvor der er mange vrid og hop.

Hvis du får en skade i dit knæ kan du risikere at skulle opereres eller som minimum genoptræne længe, før du må gå i gang med at dyrke motion igen. Hvis du er blevet opereret eller døjer med ondt i knæene, kan kinesiologitape til knæ være vejen til færre smerter.

Hvad er kinesiologi tape?

Kinesiologi tape er en slags sportstape, som du kan bruge til at tape på kroppen de steder, hvor du har ondt eller har brug for ekstra støtte. Hvis du for eksempel har fået en knæskade, er blevet opereret, skal genoptræne eller døjer med smerter fra slid eller andet, så kan du tape kineiologi tape på de områder, der har brug for støtte, og så hjælper tapen både dig og dit knæ.

Kinesiologi tape er meget udbredt blandt fysioterapeuter til sportsskader, og derfor er det et anerkendt redskab til sportsskader.

Mange forskellige farver

Meget sportstape er kedeligt i farven og er ofte enten brunt eller hvidt, men kinesiologi tape fås i mange forskellige farver, både rød, gul, grøn, blå, pink, hvid og sort.

Hvor køber jeg kinesiologi tape

Kinesiologi tape kan som regel købes ved din fysioterapeut eller på apoteket, og fås i forskellige farver, tykkelser og bredder, alt efter dit behov og din skade. Du kan også få kinesiologi tape hos mange forskellige forhandlere på nettet, for eksempel Henza.dk.

Related links

Kontakt

Andreas Lang

Pressekontakt Head of Search Publicering +45 60 87 26 26