Blogindlæg -

Skab et godt toiletmiljø på offentlige toiletter

I dag er det vigtigere end nogensinde, at man sikrer gode hygiejniske forhold på offentlige steder – og her er de offentlige toiletter ingen undtagelse. Tværtimod. Der kommer mange forbi og gør deres ting, for så derefter at smutte igen. Et offentligt toilet kan derfor være en stor bakteriebombe.

Selvom vi kun tilbringer ganske få minutter på toilettet, så er det vigtigt at skabe gode forhold på de offentlige toiletter, så har man har lyst til at komme igen, og så man føler sig ren efter sit toiletbesøg. Der er nemlig ikke noget værre end et ulækkert og uhygiejnisk offentligt toilet, hvor det er tydeligt, at halvdelen af byen har været forbi.

Der er dog flere muligheder, hvorpå du kan være med til at skabe hygiejniske forhold og et godt toiletmiljø på dine offentlige toiletter – hvad end det på en restaurant, i et kontormiljø eller toiletterne på den lokale tankstation.

Berøringsfrie dispensere til papir, sæbe og duft

Der er mange fordele ved at investere i en elektrisk og berøringsfri dispenser til papir, sæbe og duft til det offentlige baderum. Først og fremmest skal de besøgende ikke røre ved selve dispenseren og dermed undgår de at skulle røre ved en potentiel bakteriebombe. Dernæst kan den dosere forholdene, så brugerne kun får den mængde, som de har behov for at vaske eller tørre sine hænder. Det er dermed bæredygtigt, og man undgår overdrevet forbrug af både sæbe og papir.

Med en duftdispenser kan du derimod få spredt en behagelig duft, som sikrer, at toilettet altid vil være indbydende og velduftende, uanset hvem der har været på besøg. Med andre ord vil folk komme igen. Dispensere er generelt en uundværlig del på ethvert toilet med mange brugere.

Husk den kvalitetsrige håndtørrer

Hvis man ikke ønsker at investere i papir til at tørre hænder, så er en håndtørrer det oplagte alternativ. Den er både elektrisk og berøringsfri, hvorved man er sikret en mere hygiejnisk håndtørring. Ved at installere en håndtørrer på dine offentlige toiletter undgår du for meget papirarbejde. Papirarbejde i den forstand at du ikke skal have et stort lager liggende af håndtørringspapir, samtidig med at der heller ikke skal ryddes op med store skraldesække til affaldet samt oprydning af henkastet papir.

Det er derfor både en stor fordel for de besøgende, men også for din efterfølgende drift, vedligehold og rengøring. Du kan derfor spare penge på papir, og det er også et mere klimavenligt alternativ, som vil være perfekt til toiletterne på arbejdspladsen, til skolerne, storcentre eller et helt fjerde sted, hvor mange forskellige burgere kommer forbi.

Indret efter dine toiletforhold

Der findes mange tiltag, man kan gøre brug for at sikre gode toiletforhold på et offentligt toilet. Dog er det altid vigtigt, at du tager udgangspunkt i dine egne og de besøgendes behov. Investér derfor kun i det toiletudstyr, som giver mening for dig, men som altid også er med til sikre et rart og behageligt toiletbesøg for en bred gruppe af mennesker.

Related links

Kontakt

Andreas Lang

Pressekontakt Head of Search Publicering +45 60 87 26 26