Blogindlæg -

Undervandsitetet udvider og får nyt design

I mange år har Undervandsitetet været “ekspert-hjemmesiden” i Danmark som man har søgt når man skulle finde svar på alt der havde at gøre med fridykning, snorkling og undervandsjagt.

Løbende har undervandsitetet udgivet bøger og podcast der understregede denne position. Da emnet må siges at være en smule smalt (i Danmark) er der nu taget en beslutning om også at beskæftige sig med andre vandaktiviteter som svømning, dykning, undervandsrugby og kajakroning. Alt indhold udspringer fortsat af den samme passion for vandet og havet omkring os.

Når man skal svømme i havet er der behov for en svømmedragt og når man skal have en god dykkertur er det nødvendigt med en god dykkercomputer.

For at understøtte de nye indsatsområder bedst muligt er undervandsitetet.dk også blevet opdateret med et nyt designe der skal guide og vejlede forbrugeren bedst muligt i valg af udstyr og udførelse af vandsport.

Den månedlige podcast har fortsat fokus på undervandsjagt, snorkling og fridykning - men udstyrsdelen og vejledningsdelen udvider emneområde.

Morten Rosenvold Villadsen er fortsat ejer, podcastvært, udstyrstester og foredragsholder.

Related links

Pressekontakt

Andreas Lang

Pressekontakt Head of Search Publicering +45 60 87 26 26