Gå til indhold
SPONSORERET INDHOLD
SPONSORERET INDHOLD

Nyhed -

Behandling af hovedpine og ondt i ryggen med fysiurgisk massage

Ifølge Hovedpineforeningen lider hele 80 % af alle danskere af spændingshovedpine. Dette svarer til ca. 464.000, hvor hverdagen enten dagligt eller i perioder kan være påvirket af smerter.

Smerterne kan være i varierende grad fra lettere til ganske betydelige, og i nogle tilfælde kan smerterne være direkte invaliderende. Altså et aftryk på hverdagen som ikke alene påvirker den enkeltes hverdag og livskvalitet, men også har indflydelse på såvel familie som venner, bekendte og kollegaer.

Samtidig er det veldokumenteret af ”ondt i ryggen” er så udbredt, at tilstanden kan betegnes som en egentlig folkesygdom. Faktisk viser studier at det også her står ret dårligt til for vi danskere. Igen er andelen hele 80 % som på et tidspunkt vil opleve at de har ondt i ryggen.

Heldigvis er disse smerter i langt de fleste tilfælde ufarlige, og mht. ryggen ved man at 90 % af rygsmerter ikke er tegn på sygdom eller skade.

Men problemet er, at for mange af disse med hovedpine, ondt i ryggen eller andre muskulære problemer i bevægeapparatet (muskler, sener og skelet), er smerterne en tilbagevendende tilstand, og altså noget der påvirker trivslen i negativ retning.

Heldigvis er det i mange tilfælde muligt at gøre noget effektivt som enten kan fjerne problemerne permanent eller mildne smerter og reducere anfaldene. En af disse metoder er behandling med den lægefagligt korrekte medicinske massage, den såkaldte fysiurgiske massage.

På Klinik for fysiurgisk massage i Aarhus Nord har vi i flere årtier hjulpet tusindvis af danskere med at få en bedre hverdag med færre smerter og større bevægelighed. Måske kan vi også hjælpe dig.

KLINIK FOR FYSIURGISK MASSAGE I AARHUS NORD

På klinik for fysiurgisk massage i Aarhus Nord er vi specialister i behandling af bl.a. spændingshovedpine men har også stor viden om andre former for muskulært betingede smerter og har flere årtiers erfaring i behandling af smertende muskler, hold i lænd og nakke, sovende fingre, svimmelhed og kvalme.

HVAD KAN DEN FYSIURGISKE MASSAGE?

Den fysiurgiske massage adskiller sig fra langt de fleste andre former for massage, ved at være specifik og målrettet de muskler og strukturer som udløser problemerne. Det betyder også at den veluddannede fysiurgiske massør har et stort og indgående kendskab til kroppens anatomi og fysiologi. Dvs. muskler, sener, bindevæv og skelet, samt de forskellige biokemiske, biologiske og fysiologiske mekanismer og processer i kroppen.

Med denne viden er den fysiurgiske massør i stand til at foretage en undersøgelse af klienten og ud fra samtale og undersøgelse, tilrettelægge sin behandling med bl.a. fysiurgisk massage og forskellige former for strækteknikker. I behandlingen indgår desuden instruktioner i forskellige øvelser som klienten med fordel kan udføre mellem behandlingerne.

Et behandlingsforløb er altid forskelligt. For nogle er en enkelt behandling tilstrækkeligt, mens andre har behov for flere. Et typisk behandlingsforløb hos Klinik for fysiurgisk massage Aarhus Nord er 3-5 behandlinger.

Igen forskelligt fra den ene klient til den anden, så vil nogle have behov for forebyggende behandlinger fremover, mens andre bliver deres smerteproblemer kvit, og ikke i nævneværdig grad igen får behov for flere behandlinger.

Vil du også prøve at blive smertefri, så kontakt os på Sundhedspartnerdks Klinik for fysiurgisk massage i Aarhus Nord.

Related links


Pressekontakt

Andreas Lang

Andreas Lang

Pressekontakt Head of Search Publicering +45 60 87 26 26