Gå til indhold
Få dig og dit selskab sikkert frem: Lej jeres egen bus billigt

Nyhed -

Få dig og dit selskab sikkert frem: Lej jeres egen bus billigt

Det lyder måske en smule tidskrævende at leje en hel bus bare for at komme fra A til B. Men hvis I er en større gruppe mennesker, som skal planlægge transport, er der en hel del penge og tid at hente ved at leje en bus. Uanset om det er til en længere eller kortere tur, kan det godt betale sig at samle en flok at rejse sammen. Så hvad venter du på: Lej en bus i dag, og slip for unødvendig og kompliceret koordinering til jeres næste udflugt.

Hvorfor leje en bus?

Der er mange gode grunde til at leje en bus, når du og din gruppe skal på tur. Herunder får du nogle af de grundende:

  • Spar penge. Når man er en større gruppe mennesker, som skal på tur, kan prisen på benzin til hver eneste bil hurtigt rende op. Når I lejer en bus, er der derfor en del penge at spare i det lange løb. Jo flere I er, jo billigere bliver det også for jer at leje en bus. Saml derfor en god flok, og kør afsted sammen.
  • Rejs komfortabelt. Vi kender det alle sammen; tre mennesker klemt ind på bilens bagsæde med tasker mellem fødderne, fordi vores baggagerum alligevel ikke kunne klare mosten. Det er bare ikke sjovt. Når du rejser med bus, behøver du ikke tænke på hvem der har shotgun, eller hvordan I får mormor ind på bagsædet. I læner jer blot tilbage i bussens komfortable sæder og lader chaufføren køre jer direkte og sikkert til jeres destination.
  • Ingen kompromiser med oppakningen. Skal I ud på en længere tur, måske skiferie, studietur eller andet, kan det knibe med at få plads til fire-fem forskellige kufferter i baggagerummet. Når I lejer en bus, er der ingen, som skal undvære deres ekstra skistøvler eller de nye sommersko, fordi der ikke er plads nok. En bus kan transportere alt det, I ønsker at have med.

Busser til selskaber af alle typer og størrelser

Uanset om I skal på skiferie, på familietur eller måske holde polterabend, så findes der en bus, som dækker jeres behov. Til de mindre selskaber kan der blandt andet lejes minibusser, som oftest kan have mellem 9-20 passagerer. Dobbeltdækker busserne kan derimod typisk rumme helt op mod 85 personer. Skal turen være lidt ekstra festlig, kan I også leje de populære partybusser.

Priser på busleje: få et godt tilbud

Prisen på busleje varierer afhængigt af, hvilket busselskab du lejer din bus hos. Hos nogle virksomheder skal man selv sørge for chauffør, hvor der hos andre altid er chauffør med i prisen.

Orker du ikke at researcher alverdens busselskaber for at finde den helt rigtige pris, så fortvivl ikke. Der findes nemlig en række af virksomheder, som kan lave alt forarbejdet for dig. Du informerer dem blot om dine behov, hvorefter de indhenter de bedste priser og tilbud til dig. Så bliver det ikke meget nemmere at leje en bus. 

Related links


Pressekontakt

Andreas Lang

Andreas Lang

Pressekontakt Head of Search Publicering +45 60 87 26 26