Gå til indhold
Sponsoreret indhold
Sponsoreret indhold

Nyhed -

​Flere alternative sportsgrene er på vej frem

Det er langt fra kun fodbold, håndbold og tennis, der er populære sportsgrene netop nu. Selvom markedsværdien i de førnævnte er store og bestemt nogle af de største, er der bogstaveligt talt kommet nye spillere til, som vil bide skeer med de gængse.

Lige for tiden går frisbees som varmt brød i en bagerbutik. Det populære spil kan spille på mange måder og af mange spillere på én gang, og det kan vitterligt spille af alle - også hunde. Der er en lav indgangsbarriere, hvorfor det med god grund er en attraktiv sportsgren.

Lige nu er der flere, der spiller padel tennis end nogensinde før. Det er faktisk den hurtigst voksende sportsgren på globalt plan, og man forstår hvorfor. Ligesom med frisbee kan alle være med uanset niveau. Det er både mænd, kvinder og børn, der finder det fornøjeligt, og så koster det ikke alverden i udstyr.

Kombinationssport vinder indpas

Bliver vi lige ved padel tennis for en kort stund, kan man se, at det er en kombinationssport, hvor man har blandet tennis med squash. Dem er der flere af. Tag fx fodboldgolf eller frisbee golf, som er en fremragende sportsgren, der er en kombination mellem frisbee og golf.

Et ældre, engelsk spil er også blevet mere populært. Bowls. Her triller man en speciel kugle ned langs en bane, som man gør det ved curling. Så det er faktisk en god blanding mellem curling og bowling. Det spilles mest i England.

Er du på udkig efter en sportsgren, hvor du får rigtig meget underholdning og motion på samme tid, er det bestemt værd at tage et kig på padel tennis eller erhverve dig en frisbee. Det er især lækkert at spille om sommeren, hvor vejret er godt, og regner holder sig væk.

e-sport behøver ingen introduktion

Der er vist ingen grund til at fortælle meget mere indgående til e-sport - ud over at det er en sportsgren, man ikke længere kan negligere. Går vi bare 5 år tilbage, synes man jo, at det er forbeholdt nørderne. Men i og med at der er superligahold og store ligaer i verden, der spiller om millioner, må man bare anerkende sporten og den fremtræden.

Der er rigtig mange penge i markedet, og der er tech-giganter, der har spottet potentialet. Derfor skal e-sport bestemt også på listen over alternative sportsgrene, der er værd at nævne i forbindelse med fremadstormende sport.

Det er særligt spil som CS:GO, der har været med til at bære sporten frem og har skabt et marked. Det kan godt være, at nogen synes, det er underligt at se på andre spille computer - men det er vel præcis det samme, man gør, når man ser andre spille fodbold.

Related links


Pressekontakt

Andreas Lang

Andreas Lang

Pressekontakt Head of Search Publicering +45 60 87 26 26