Gå til indhold
​Fördelarna med privatlån via Sambla

Nyhed -

​Fördelarna med privatlån via Sambla

Privatlån tas av de som för en eller annan anledning är i behov av lite extra pengar. Det kan då vara tal om att köpa en ny elektronisk apparat, en ny bil, en utlandsresa, husrenoveringsmaterial eller egentligen vadsomhelst därtill.

Det som kännetecknar just ett privatlån är att man inte behöver uppvisa någon säkerhet för lånet och att det är upp till en själv vad pengarna ska gå till. Vid ansökan om ett sådant lån kan man vända sig till närmaste bank, men om man vill göra processen så enkel som möjligt för en är det gynnsamt att ansöka om ett lån hos en långivare på nätet såsom Sambla.

Hur man ansöker om lån hos Sambla

Ansökningsprocessen för att få ett privatlån från Sambla är mycket okomplicerad och kan ske i tryggheten av ens eget hem. Allt man behöver göra är att besöka Samblas hemsida för att därifrån fylla i en låneansökan. Det minsta möjliga beloppet som man kan låna ligger på 10 000 kr medan det högsta når upp till 600 000 kr. Hur länge lånet ska löpa bestämmer man själv – alltifrån 1 till 15 år.

Innan ansökan skickas in anger man sitt personnummer, telefonnummer, civilstånd, anställningsform och andra uppgifter som kan vara av nytta för Sambla när de går igenom ens ansökan. När man sedan har klickat på att skicka in ansökan så kommer en kreditupplysning att tas, vanligtvis via UC. Kort därpå blir lånet antingen nekat eller beviljat, och om det är det sistnämnda så dröjer det inte länge förrän det lånade beloppet dyker upp på ens bankkonto.

Villkor för att få låna hos Sambla

Det gället att man uppfyller vissa krav för att få möjlighet att ta ett lån hos Sambla. När det gäller ett privatlån så krävs det att man är minst 18 år gammal innan man ansöker om ett lån då ett lånekontrakt är juridiskt bindande. Därtill är det viktigt att man har en inkomst på i alla fall 12 500 kr varje månad. Utöver detta så ska man vara folkbokförd i Sverige samt inte ha haft några skulder hos Kronofogden på minst ett halvår. Det är gynnsamt att inte ha några betalningsanmärkningar då ens lånevillkor kommer att vara sämre med dessa under ens bälte, men det finns inga krav på att det inte får finnas betalningsanmärkningar.

Related links


Pressekontakt

Andreas Lang

Andreas Lang

Pressekontakt Head of Search Publicering +45 60 87 26 26