Gå til indhold
SPONSORERET INDHOLD
SPONSORERET INDHOLD

Nyhed -

Gør din dag mere organiseret med en Bullet Journal

Kort sagt er formålet med en Bullet Journal at hjælpe dig med at organisere din hverdag. Selvom det kan sammenlignes med en kalender, er den så meget mere fleksibel end en almindelig kalender, fordi du har mulighed for at designe din Bullet Journal til det, der fungerer for dig og dine behov.

På et meget grundlæggende niveau er formålet med en Bullet Journal at hjælpe dig med at nå dine mål ved at organisere dit liv i en specifikt kategoriseret notesbog. Den oprindelige skaber af bullet journal-systemet Ryder Carol forklarer det meget konkret: ”Den hjælper dig med at spore fortiden, organisere nutiden og planlægge fremtiden.”

En Bullet Journal hjælper din hjerne til at følge med

Vores hjerner opfører sig forskelligt, når vi gør tingene analogt, og det er derfor, Bullet Journal er et fantastisk system. Det engagerer din hjerne og tilskynder den til mere grundige tankeprocesser. Plus du får en rigtig god pen med i købet. Du kan finde en Bullet Journal på malericentralen-kreativ.dk.

Bullet Journal hjælper dig helt specifikt med at beslutte, hvad der betyder noget, og hvad der ikke gør. Hvis det ikke er vigtigt nok til at skrive ned mange gange, er det ikke vigtigt nok at holde fast på det i dit liv. Det er enkelt og ekstremt effektivt.

Din Bullet Journal erstatter dog ikke din smartphone. Til gengæld kan telefoner ikke indeholde alt, i hvert fald ikke på ét samlet visuelt sted, som en bog kan. Du kan altså ikke gemme oplysningerne på din telefon på samme måde, som du kan i en Bullet Journal. Når en Bullet Journal er fuld, lever den på din hylde med det, der i sidste ende bliver vigtig viden for dig. Du får nemlig det bedste fugleperspektiv på dit liv, som ingen teknologi kan matche.

En Bullet Journal kan begynde på hvilket som helst tidspunkt på året

Du kan sagtens begynde på en Bullet Journal i midten af året. En nyttig ting at begynde med er at tage en opgørelse over alt, hvad der er sket før hver bullet i et opslag, der er specielt designet til det. Selvom du ikke behøver det, kan det altid være sjovt at notere alt, hvad du har opnået indtil nu, og ting, du kan arbejde på at forbedre.

At starte en Bullet Journal i midten af året er kun et spørgsmål om at sætte de rigtige datoer for dine opslag. Der skal ikke mere til.

Apps som bullet journal kan gå, men brug de fysiske bøger

Der er mange apps som også fungerer til at organisere dine notater, så du kan nå dine mål. Selvom de mange gange ikke er lige så effektive som en enkel dagbog eller notesbog, som du fysisk kan holde og kigge i. Vi foreslår, at du køber en fysisk Bullet Journal. Det hjælper på at få styret dit hoved i den rigtige retning og få orden på dit liv, og det, du gerne vil opnå med det.

Hvad er den bedste Bullet Journal derude?

Det handler ikke om det bedste, men det handler om, hvad der giver mest mening for dig. Derfor skal du prøve dig frem og se, hvad der virker bedst for dig, og hvad du kan købe til din Bullet Journal.

Related links


Pressekontakt

Andreas Lang

Andreas Lang

Pressekontakt Head of Search Publicering +45 60 87 26 26