Gå til indhold
SPONSORERET INDHOLD
SPONSORERET INDHOLD

Nyhed -

Hvilket hundetegn skal du vælge?

Du har lige hentet et par søde hvalpe og spekulerer over, om du skal kunne identificere dem på en god måde? Det er ofte svært at finde fede eller sjove hundetegn, der komplimenterer din hunds personlighed. Vi viser dig herunder, hvilke muligheder der er for dig, og hvordan hundeejere kan sørge for, at deres bedste ven har det bedste hundetegn på.

Et hundetegn er en af de vigtigste måder at finde din hund igen, hvis den bliver væk. Den person, der først opdager din løse hund, kan efterfølgende kontakte dig ved at læse hundetegnet på din hunds hals.

Hundetegnet er din hunds ID-kort

Det er ikke alle hundeejere, der udstyrer deres hundetegn med passende information. Det søde hundetegn eller den finurlige skrifttype er ikke kun til dekoration. Det fungerer også som legitimationsoplysninger for din hund. Disse informationer kan således hurtigt hjælpe din hund med at komme tilbage til dig. Find et ordentligt hundetegn på dollardog.dk.

Udstyr dit hundetegn med de rigtige informationer

Selvfølgelig har du brug for et stilfuldt mærke, der viser din hunds personlighed og stil, men hvilke kritiske oplysninger skal egentlig graveres på dit unikke hundetegn?

Vigtig information på dit hundetegn:

 • Din hunds navn
 • Dit mobiltelefonnummer
 • Byen du bor i

Andre gode informationer på dit hundetegn:

 • Andet telefonnummer eller mailadresse
 • Fuld hjemmeadresse (nogle vælger ikke at gøre dette af personlige og sikkerhedsmæssige årsager)
 • Dit navn (dette sikrer, at hvis der er opkaldt et forkert nummer, eller hvis nogen går op og siger, at hunden er deres, vil den ikke blive afleveret til den forkerte person)

For hunde, der rejser meget

Rejser du meget med dit kæledyr? Eller planlægger du at flytte flere gange de næste par år? I så fald er en mulighed et vandtæt opbevaringsrør, hvori du kan gemme en lille note. På denne måde kan du nemt opdatere kontaktoplysninger, for eksempel dit hotels navn, campingpladsnummer eller andre relevante kontaktoplysninger, der kan ændre sig undervejs.

Andre vigtige informationer

Der kan være mere vigtig information, som er særligt vigtigt. Især små hundemærker har ikke meget plads til alle oplysningerne, så overvej flere hundetegn til din hund med disse oplysninger:

 • Opdaterede vaccinationsmærker
 • Hundelicens
 • Et mærke med særlige medicinske problemer, din hund måtte have. I nogle tilfælde kan dette have en betydning for din hunds sundhed, hvis hunden har brug for særlig medicin.

Find det rigtige materiale til dit hundetegn

Her viser vi dig fordele og ulemper ved de enkelte hundetegn:

 • Aluminium: Letvægtsmateriale, der har det største udvalg inden for former og størrelser. Aluminium er også det materiale med flest farvekombinationer, hvilket hjælper, når det kommer til gravering og læsbarhed.
 • Messing: Du finder sandsynligvis ikke så mange formindstillinger, men messinghundetegn er stærke og holder længe, og så er det de mest traditionelle.
 • Rustfrit stål: Begrænset i former og størrelser, men disse vil være de mest holdbare af alle, så slid og udskiftning reduceres kraftigt.
 • Ikke-metallisk: Styrken og holdbarheden kan variere, men hvis du virkelig er ude efter noget andet, er der en lang række muligheder med dette materiale

Related links


Pressekontakt

Andreas Lang

Andreas Lang

Pressekontakt Head of Search Publicering +45 60 87 26 26