Gå til indhold

Nyhed -

Løft din virksomheds digitale indsats med et Google Ads-kursus

Arbejder du og din virksomhed med online reklamer, kan du næsten ikke undgå at have hørt om Google Ads – det, som førhen blev kaldt for Google Adwords. Måske har du forsøgt at læse lidt op på det selv eller endda arbejdet med det. Men det er ikke altid så nemt, som det ser ud. For én ting er at lave Google Ads, én anden ting er at lave indhold, som rent faktisk opfylder din målsætning og sikrer dig en plads foran dine konkurrencer. Med et Google Ads-kursus kan du blive til specialist og hjælpe din virksomhed med at få meget mere ud af deres digitale markedsføringskanaler.

Hvorfor tage et Google Ads-kursus?

Som det ses med mange af Googles platforme, virker Google Ads ved første øjekast ret intuitiv og brugervenlig. Google Ads har dog et hav af funktioner, som kan være med til at sikre, at din virksomheds digitale indsats virkelig rykker. På et kursus i Google Ads kan du blive din virksomheds næste Google Ads-specialist.

Google Ads-kurser til alle niveauer og behov

Der er en bred vifte af virksomheder, som udbyder Google Ads-kurser både som aftenskole eller online og som et hurtigt kursus på et par timer eller over flere dage. Så uanset om du er helt ny i Google Ads-verdenen eller allerede har stiftet bekendtskab med platformen, findes der et kursus til dig og dit behov.

Google Ads-kursus for begyndere

Et Google Ads-kursus for begyndere er for dig, som har ingen eller meget lidt erfaring med at bruge platformen. Her vil du får en overordnet gennemgang af hvad Google Ads er, og hvilke fundamentale funktioner, der findes. Derudover får du også konkrete tips til, hvordan du selv kan opbygge en kampagne med Google Ads. Du vil kort sagt få det store overblik, som tillader dig at gå i gang med at integrere Google Ads i din digitale plan.

Google Ads-kursus for øvede

På et Google Ads-kursus for øvede, kræves der en vis forhåndsviden og erfaring med platformen. Du skal helst have prøvet at arbejde med Google Ads før og have en god grundforståelse for de forskellige funktioner. På et ekspertkursus vil man typisk komme ind på nogle af de mere komplicere funktioner, som findes i Google Ads. Du lærer altså at optimere på din virksomheds tiltag, så de bliver endnu bedre.

Bestilt dit skræddersyede Google Ads-forløb nu

En virksomhed, som tilbyder at skræddersy Google Ads-kurser til dig og måske også flere i din virksomhed, er Search Partners. Hos Search Partners er de eksperter i Google Ads-kurser. De underviser blandt andet for Google Succes Online på Erhvervsakademi Danis og kommer også rundt i Googles mobile undervisningslokale i september 2019. Men de kan også skræddersy et Google Ads-kursusforløb, som matcher lige præcis dit behov. Her er du og din virksomhed med til at planlægge forløbet, og hvad der er vigtigst at have fokus på i lige netop jeres virksomhed. 

Related links


Pressekontakt

Andreas Lang

Andreas Lang

Pressekontakt Head of Search Publicering +45 60 87 26 26