Gå til indhold
Sponsoreret indhold
Sponsoreret indhold

Nyhed -

Mobilkrig giver forbrugerne bedre priser og vilkår

Det er ikke længere kun gratis SMS og MMS, der står på forbrugernes ønskeliste, når de shopper nyt mobilabonnement. Det er især data, der tæller, i og med at mange unge anvender deres mobil til streaming.

Smartphones er blandt andet en af hovedårsagerne til, at flow tv ikke har særligt gunstige vilkår i disse moderne dage med digitale løsninger som Netflix. Her vælger man selv, hvad man vil se, og hvornår man ser det.

Mobilkrigen blandt selskaberne har derfor skabt bedre priser og vilkår, hvilket kommer forbrugerne til gode. Søger du et mobilabonnement, er der mange muligheder, og du kan virkelig få meget for få penge. Bruger du din mobil til data, når du streamer, tærer det på din data. Derfor gælder det for mange om at få en stor datapakke med i købet, hvilket bestemt er muligt i dag.

Ud med dyre SMS og ind med brugbare funktioner

Der var engang, fristes man til at sige. Hvor man betalte i dyre domme for SMS, og man fik skyhøje telefonregninger. Tiderne og teknologien har heldigvis ændret sig betragteligt, og det der er kommet andre bedre funktioner med i mobilabonnementerne.

Her kan fx nævnes musik i form i Spotify. Men mange vælger også tjenester som HBO Nordic, således at de kan se tv fra enten mobil, tablet eller computer. I en digital tidsalder sætter det et større pres på udbyderne i forhold til, hvad man forventer af hurtighed og stabilitet. Det er de færreste, der kan leve med en forbindelse, der lacker.

I stedet for at skabe pakker til mobiler, som gør med tv-pakker, er det nemmere at skræddersy dem. Det gør det langt mere fleksibelt, og man behøver reelt ikke nøjes med noget, man ikke får brug for.

Underholdningen er altid med på farten

Vi kan ikke længere nøjes med at blive underholdt i hjemmet. Vi vil have muligheden for konstant at tilgå film, serier og musik. Det har smartphonen især bidraget til, og det gør, at vi i dag kan være digitale nomader - uanset hvor i verden vi befinder os. Selvom du sidder på en øde stillehavsø, er der sikkert wifi et sted, du kan lukrere på. Ellers har du data på mobilen nok til at kunne binge dine yndlingsserie.

Søger et nyt mobilabonnement, er det om at finde den pakke, der passer bedst til dine behov. De kommer i mange afskygninger, priser og med mangeartede apps og funktioner. Så tag ikke alt for gode varer, men vær selektiv, og prioritér, hvad du allermest har behov for.

Related links


Pressekontakt

Andreas Lang

Andreas Lang

Pressekontakt Head of Search Publicering +45 60 87 26 26