Skip to main content

2015-03-04 Norwegian Tax Laws / Norske skatteregler ved bosettelse/arbeidsopphold i utlandet

News   •   Feb 09, 2015 12:17 +08

This seminar will be conducted in Norwegian.

Til alle NBAS medlemmer og Sjømannskirkens venner,

Har du lyst til å høre litt mer om hva du må tenke på i forhold til skatt når du bor og jobber i Singapore? Eller kanskje du har lyst til å få litt tips til selvangivelsen for 2014 som skal leveres i april. I så fall er du hjertlig velkommen til vårt kveldsseminar på Sjømannskirken. Erland Nørstebø, senior skatterådgiver og partner i PwC, vil igjen besøke oss for å snakke til og med oss om hva man må vite om skatt i forbindelse med at man bor / arbeider utenfor Norge for en kortere eller lengre periode. Selvangivelsen for 2014 skal leveres ved utgangen av april, og Erland vil ta for seg temaer og problemstillinger som er aktuelle.

For de som har behov for eller kunne tenke seg litt personlig skatterådgivning, tilbyr vi i år dere muligheten til å booke et kort og uforpliktende møte med Erland i forkant av årets skatteseminar. Erland vil være tilstede på Sjømannskirken fra kl 1600. Vi har satt av 20 minutter til hvert møte.

De som er interessert i å møte Erland til en skatteprat, sender en epost til admin@nbas.org.sg Her gjelder "Førstemann-til-mølla"-prinsippet.

Erland har arbeidet med internasjonal personbeskatning i mer enn 15 år, og er leder for PwC's egen avdeling for dette området - Human Resource Services.

Sted:Sjømannskirken, 300 Pasir Panjang Road

Tid:  Onsdag 4. mars kl. 19.00 til 20.30

Pris: Gratis

Vennligst klikk her for å registrere deg innen fredag 27. februar 2015

Sjømannskirken

Comments (0)

Add comment

Comment

By submitting the comment you agree that your personal data will be processed according to Mynewsdesk's Privacy Policy.