Press release -

Girer opp etter økt etterspørsel

Sharebox, som leverer digitale nøkkelskap og automatisert kundehåndtering, får kundeforespørsler fra hele verden. Selskapet hentet nettopp inn en finansieringspakke på over 12 MNOK i en overtegnet emisjon, for å imøtekomme alle henvendelsene.

Til tross for at mange selskaper har opplevd tøffe tider de siste månedene har Sharebox fortsatt salget, og det i økende tempo. En ny løsning med forsikringsgodkjente skap for nøkkeloverlevering, som er integrert med kundenes ERP-system og håndterer kommunikasjon og betaling har slått svært godt an. 

- En rekke bilforhandlere og -verkstedkjeder nasjonalt og internasjonalt er allerede på kundelisten, deriblant BMW, Toyota og VW. Daglig leder, Arne Eivind Andersen, forteller at den store interessen har skapt venteliste. 

-Vi leverer så raskt vi klarer, samtidig som vi gjør vårt beste for å følge opp alle nye henvendelser på en god måte. Vi skal nå i gang med rekruttering og forsterker i alle ledd.

Partner i investeringsselskapet Skagerak Maturo og styreleder i Sharebox, Andreas Eskeland, forteller at kapitalinnhentingen gikk etter planen og at det er gledelig med overtegning. Salgsinntektene så langt i år er langt over hva selskapet genererte gjennom hele fjoråret, tross Korona-situasjonen.I følge han kan kundene få store besparelser og skape bedre kundeopplevelser ved å ta i bruk løsningen.

Utfordringen for bileiere er at kontakten med verksteder i stor grad må skje innenfor åpningstidene ved innlevering og utlevering av bil. I tillegg er det ofte kø ved serviceskranken på morgenen og ettermiddagen. Dette løser Sharebox med sitt forsikringsgodkjente skap som kan stå utendørs, som mottar og leverer nøkler døgnet rundt og automatisk kommuniserer med verksted og bileier. Bileier velger betaling eller kreditt gjennom løsningen og kan bruke Vipps, kort og Klarna, alt ettersom hva bileier synes er enklest.Dermed sparer verkstedene mye tid på administrasjon, som de heller kan bruke på fakturerbart arbeid, samtidig som bileiere ikke trenger å forholde seg til åpningstider. 

Andersen forteller liknende utfordringer ser de innen eiendomsutleie og bilutleie, hvor løsningen er i bruk hos blant annet selskaper som AVIS, Europcar og Sixt.

Related links

Topics

  • Motor

Categories

  • nøkkelautomat
  • founder
  • automotive
  • s18-safe
  • ceo

Sharebox leverer digital kundehåndtering hvor overlevering av fysiske gjenstander er sentralt. I tillegg til skap for ulike bruksområder har selskapet en plattform for å gjøre kundereisen sømløs for sluttbruker og kundene. Plattformen integreres i kundenes ERP-system, kan håndtere betaling og gjør det enkelt og tidseffektivt å administrere sluttbrukere. Løsningen gjør det også enkelt for sluttbrukere å gjennomgå en digital kundereise. Løsningen har slått an i en rekke bransjer deriblant innen bilverksted og eiendomsutleie og bilutleie hvor løsningen fungerer som en digitalkundemedarbeider.

Skagerak Maturo er en ledende forvalter av såkorn- og venturefond med 1 mrd. under forvaltning. Selskapet investerer i og akselererer selskaper som utvikler nye teknologier med positiv innvirkning på samfunnet, og som har internasjonale ambisjoner og vekstmuligheter. Klimaendringer, ressursknapphet og demografisk skifte er globale utfordringer vi som samfunn må håndtere fremover og står sentralt i selskapets investeringsstrategi. Skagerak Maturo understøtter FNs bærekraftsmål både internt og i utøvelsen av aktivt eierskap i porteføljeselskapene.

Contacts

Kjetil Faye Lund

Press contact CMO Marketing and Sales +4790923795

Dan Jørgensen

Press contact Country Manager Australia / Regional Manager Asia Pacific PR - Australia 0433941919

Related content