Sporočilo za javnost -

Sony širi linijo televizorjev s štirimi novimi serijami 4K HDR

Sony je predstavil štiri nove serije televizorjev za leto 2019 – XG83, XG81, XG80 in XG70. Vsi prihajajo v različnih velikostih zaslonov ter tako ustrezajo različnim sestavam dnevnih sob, kar je idealna izbira ne glede na dimenzijo prostora. Z najnovejšimi Sonyjevimi slikovnimi in zvočnimi tehnologijami so izjemna začetna točka za vsakogar, ki išče osupljivo izkušnjo 4K HDR.

XG83 se ponaša s Sonyjevim lastnim 4K HDR procesorjem X1™ z objektno osnovano HDR obdelavo slike in HDR-tehnologijo Super Bit Mapping™ za reproduciranje izboljšane globine, tekstur in naravnih barv. Slika je bolj definirana z višjo stopnjo svetlosti za neverjetno realistične slike.

Serije XG83, XG81, XG80 in XG70 uporabljajo Sonyjevo priznano zmogljivost za obdelavo slik in poglobljeno izkušnjo gledanja. Tehnologija 4K X-Reality™ PRO vsako sliko nadgradi, izostri in približa pravi kakovosti 4K, kar nenehno razkriva izpopolnjene podrobnosti in odtenke prizorov, zaslon TRILUMINOS™ pa zagotavlja naravno prikazovanje barv, saj so vse sivine in barvni odtenki najnatančneje reproducirani. Prefinjene in elegantne televizije bodo pristajale v vsak prostor zaradi vrhunske aluminijaste ploskve (XG83) oziroma ploskve, ki daje videz brušenega aluminija (XG81, XG80, XG70), in dovršenih stojal, ki lahko lepo skrijejo kable za televizor.

Na področju pametnih funkcij se serije XG83, XG81 in XG80 ponašajo s funkcionalnostjo Android TV, ki podpira številne aplikacije iz trgovine Google Play™, vključno z YouTube™, Netflix, Prime Video in drugimi1. Da bosta vaš televizor in dom še pametnejša, pa imajo serije XG83, XG81 in XG80 vgrajen Google Assistant2. Serija XG70 vključuje vgrajen spletni brskalnik, kar je popolna izbira za uživanje v oddajah in filmih prek priljubljenih aplikacij za pretočne vsebine, s samo enim klikom pa lahko pridete do aplikacij Netflix in YouTube3.

Velikosti, ki so na voljo:

XG83: 43”, 49”

XG81: 43”, 49”, 55”, 65”

XG80: 43”, 49”, 55”, 65”, 75”

XG70: 43”, 49”, 55”, 65”

Za več informacij, razpoložljivost v maloprodaji in cene obiščite lokalno spletno stran podjetja Sony:

XG83: http://www.sony.si/electronics/televizorji/xg8305-series

XG81: http://www.sony.si/electronics/televizorji/xg8196-series

XG80: http://www.sony.si/electronics/televizorji/xg8096-series

XG70: http://www.sony.si/electronics/televizorji/xg7002-series

1 Razpoložljivost je odvisna od regije.

2 Razpoložljivost zmogljivosti Google Assistant je odvisna od regije.

3 Specifikacije daljinskega upravljanja so odvisne od države in modela televizorja.

Google, Android TV, Google Play in YouTube so blagovne znamke podjetja Google LLC

Amazon, Amazon Prime Video in vsi povezani logotipi so blagovne znamke podjetja Amazon.com, Inc. ali njegovih podružnic.

• sony
  • televizorji sony
  • televizorji
  • bravia