Skip to content
Signicat laiendab oma digitaalse identiteedi portfelli, lisades sinna esimese välismaise teenusepakkujana mojeID Polandi

Press release -

Signicat laiendab oma digitaalse identiteedi portfelli, lisades sinna esimese välismaise teenusepakkujana mojeID Polandi

Tallinn, 29. aprill 2024 - Signicat, juhtiv üleeuroopaline digitaalse identiteedi lahenduste pakkuja, teatab, et on esimene rahvusvaheline agregaator, kes lisab oma digitaalse identiteedi portfelli mojeID Polandi. See saavutus on eriti märkimisväärne, kuna tegemist on esimese korraga, kui mitte-Poola vahendaja pakub mojeID-d otse, ilma kolmandate osapoolte sekkumiseta.

mojeID Poland on laialt levinud – seda kasutab 98% Poola e-panganduse klientidest. See tähendab, et Poola kodanikku saab tuvastada tema pangaandmete abil, tagades kõrge turvalisuse ja andmete terviklikkuse.

mojeID Poland pakub kahte turvataset – madalat ja kõrget – ning lihtsustab nii algset isikutuvastust kui ka hilisemat kasutaja autentimist, vastavalt kohalikele rahapesu tõkestamise eeskirjadele ja eIDAS-ile (Euroopa määrus, mis reguleerib digitaalse isikutuvastuse meetodeid). Seega saavad ettevõtted, kes võtavad kasutusele mojeID Polandi, mõne sekundi jooksul sujuvalt luua ja säilitada suhteid kõigi oma kasutajatega, tagades mugavuse ja kiiruse.

"MojeID Polandi portfelli lisamisega võimaldame ettevõtetel oma tegevust Poolas turvaliselt ja pettusekindlalt laiendada. Uue digitaalse identiteedi lahenduse pakkumine nõuab riigiasutuste ja riiklike eeskirjade kehtestatud turva- ja vastavusstandardite ranget järgimist. Reguleeritud sektorite muutuvate nõuetega tegelemine on meie peamine fookus ning mõistame, et mojeID Poland loob meie klientidele olulist väärtust. Signicat on põhjusega universaalne teenusepakkuja: me pakume piiriüleselt tegutsevatele ettevõtetele täielikku isikutuvastusmeetodite kombinatsiooni," selgitas autentimise tooteüksuse juht Allard Keuter.

See on Signicati jaoks järjekordne verstapost pärast 2023. aasta septembris teatatud Itaalia e-identiteedisüsteemi SPID (Sistema Pubblico di Identità Digitale) edukat integreerimist. Nüüd, mil üle 35 Euroopa digitaalse identiteedi on juba integreeritud, jätkab Signicat oma globaalse identiteedimeetodite ökosüsteemi laiendamist. See aitab rahvusvahelistel ettevõtetel kasutada erinevaid identifitseerimise, autentimise, orkestreerimise ja allkirjastamise meetodeid, laiendades seeläbi nende võimalusi kogu maailma turgudel.

"Meie klientide jaoks on Euroopa keeruliste eeskirjade, määruste ja vastavusnõuete labürint. Pidevalt oma teenuseid laiendades, näiteks pakkudes nüüd mojeID-d või lisades uusi riiklike digitaalseid identiteete, aitame neil selles labürindis paremini orienteeruda. Meie eesmärk on teha liitumisprotsessid ja isikutuvastus võimalikult kiireks ja tõhusaks. Uute digitaalsete identiteetide integreerimine ja nende kättesaadavaks tegemine kõikidele ettevõtetele maailmas on alati olnud meie jaoks prioriteet. Meie kliendid usaldavad meid kui ühtset platvormi kõigi identiteedivajaduste jaoks. Olles esimene, kes pakub uut digitaalset identiteeti rahvusvahelisel tasandil koos ülejäänud 35 digitaalse identiteediga, oleme jätkuvalt valdkonna esirinnas," ütleb Signicati tegevjuht Asger Hattel.

Signicat jätkab digitaalse identiteedi valdkonnas uuenduste tegemist ning järgmise aasta jooksul on oodata rohkem teadaandeid, jätkates juba 2024. aastal tehtud edusamme.


Signicatist

Signicat on silmapaistev Euroopa digitaalse identiteedi ettevõte, kes omab ainulaadset kogemust maailma kõige arenenumatel digitaalse identiteedi turgudel. Ettevõte asutati 2006. aastal eesmärgiga luua tehnoloogia, mis võimaldaks inimestel digitaalses maailmas üksteist usaldada. Signicati digitaalse identiteedi platvorm hõlmab maailma kõige ulatuslikumat isikutuvastuse ja autentimise süsteemide komplekti, mis on kõik hõlpsasti kättesaadavad ühe integratsioonipunkti kaudu. Platvorm toetab ja koordineerib sujuvalt kogu identiteediteekonda, alates tuvastamisest ja liitumisest kuni sisselogimise ja nõusolekute ning õiguslikult siduvate ärilepingute sõlmimiseni. 2019. aastal ostis Signicati Euroopa juhtiv erakapitaliinvestor Nordic Capital. Tänaseks töötab Signicatis rohkem kui 450 pühendunud professionaali 17 asukohas üle Euroopa.

Lisateavet Signicati kohta leiab veebilehelt www.signicat.com.

Contacts

Alba Zaragoza

Alba Zaragoza

Press contact Communications Manager PR & Communication +34 648839894

Signicat
Beddingen 16
7042 Trondheim
Norway
Visit our other newsrooms