Skip to content
„Signicat“ plečia savo tarptautinę skaitmeninės tapatybės ekosistemą: pirmoji už Lenkijos ribų integravo „mojeID Poland“

Press release -

„Signicat“ plečia savo tarptautinę skaitmeninės tapatybės ekosistemą: pirmoji už Lenkijos ribų integravo „mojeID Poland“

Vilnius, 2024 m. balandžio 29 d. - „Signicat“, pirmaujanti Europos skaitmeninės tapatybės sprendimų teikėja, skelbia esanti pirmoji tarptautinė įmonė, į savo skaitmeninės tapatybės portfelį integravusi „mojeID Poland“. Šis pasiekimas ypač reikšmingas, nes tai pirmas kartas, kai ne Lenkijos tarpininkas tiesiogiai, be trečiųjų šalių įsikišimo, siūlo „mojeID Poland“.

98 % elektroninės bankininkystės vartotojų Lenkijoje naudojasi mojeID Poland. Tai reiškia, kad Lenkijos piliečio tapatybę galima nustatyti naudojantis jo banko duomenimis, užtikrinant aukštą saugumo lygį ir duomenų vientisumą.

Siūlomi du patikimumo lygiai - žemas ir aukštas - „mojeID Poland“ palengvina tiek pirminį tapatybės patikrinimą, tiek vėlesnį naudotojo autentiškumo patvirtinimą, visiškai atitinka AML taisykles ir eIDAS - Europos reglamentą, reglamentuojantį elektroninės tapatybės tikrinimo metodus. Todėl įmonės, įsidiegusios mojeID Poland, gali sklandžiai užmegzti ir palaikyti ryšius su visais savo naudotojais per kelias sekundes, taip užtikrindamos patogumą ir greitį.

Integruodami „mojeID Poland“ į savo skaitmeninių tapatybės identifikacijų rinkinį, suteikiame įmonėms galimybę saugiai plėsti savo veiklą Lenkijoje saugiu ir nuo sukčiavimo apsaugotu būdu. Teikiant naują elektroninės tapatybės sprendimą, reikia griežtai laikytis saugumo ir atitikties standartų, kuriuos nustato viešojo administravimo institucijos ir nacionaliniai teisės aktai. Atsižvelgdami į kintančius reguliuojamų sektorių reikalavimus, mes ir toliau teikiame didžiausią prioritetą, o mojeID Poland pripažįstame kaip itin svarbų savo klientų turtą. Ne veltui „Signicat“ yra vieno langelio principu veikianti įmonė: mes siūlome puikų tapatybės tikrinimo metodų derinį tarpvalstybinę veiklą vykdančioms įmonėms“, - sako Allardas Keuteris, "Tribe Lead Authentication" vadovas.

Po sėkmingos Italijos e. tapatybės sistemos SPID (Sistema Pubblico di Identità Digitale) integracijos, apie kurią paskelbta 2023 m. rugsėjo mėn. Šiuo metu visoje Europoje yra integruota daugiau kaip 35 skaitmeninės tapatybės sistemos, todėl „Signicat“ toliau plečia savo pasaulinę tapatybės metodų ekosistemą, praturtindama savo pirmaujančią tapatybės platformą, padedančią tarptautinėms bendrovėms naudotis plačiausiu tapatybės tikrinimo, autentiškumo nustatymo, orkestravimo ir pasirašymo metodų pasirinkimu pasaulinėse rinkose.

Mūsų klientams Europa yra sudėtingų taisyklių, reglamentų ir atitikties lygių džiunglės, todėl, toliau plėsdami savo pasiūlymus, pvz., dabar su mojeID arba nacionalinėmis skaitmeninėmis tapatybėmis, padedame savo klientams įveikti šias džiungles. Tokiu būdu jie gali greitai ir efektyviai patikrinti vartotojų tapatybę. Naujų skaitmeninių tapatybių integravimas ir jų prieinamumas bet kuriai pasaulio įmonei visada buvo mūsų prioritetas. Mūsų klientai pasitiki mumis kaip vieninteliu prieigos tašku visiems skaitmeninės tapatybės poreikiams tenkinti. Būdami pirmieji tarptautiniu mastu pasiūlę naują skaitmeninę tapatybę, kartu su kitomis 35 skaitmeninėmis tapatybėmis, išliekame šios pramonės šakos priešakyje“, - teigia Asger Hattel, „Signicat“ generalinis direktorius.

Kadangi „Signicat“ ir toliau skatina inovacijas skaitmeninės tapatybės srityje, per metus tikimasi sulaukti daugiau pranešimų, kurie bus skirti 2024 m. sukurtam impulsui.


Apie „Signicat“

„Signicat“ yra pirmaujantis el. tapatybės sprendimų teikėjas Europoje. „Signicat“ skaitmeninės tapatybės platformą sudaro plačiausias tapatybės tikrinimo ir autentifikavimo sistemų rinkinys pasaulyje, pasiekiamas per vieną integravimo tašką. Platforma palaiko visą tapatybės kelionę nuo klientų atpažinimo ir prisijungimo, iki verslo sandorių sudarymo. „Signicat“ buvo įkurta 2006 m., o 2019 m. ją įsigijo pirmaujanti Europos privataus kapitalo investuotoja „Nordic Capital“. Jos būstinė yra Trondheime, Norvegijoje. Šiandien „Signicat“ turi daugiau nei 450 atsidavusių profesionalų 17–oje biurų Europoje.

Daugiau informacijos apie „Signicat“ rasite čia: www.signicat.com

Contacts

Alba Zaragoza

Alba Zaragoza

Press contact Communications Manager PR & Communication +34 648839894

Signicat
Beddingen 16
7042 Trondheim
Norway
Visit our other newsrooms