“Signicat” savam digitālo identitāšu portfelim pievieno “mojeID Poland”

Press release -

“Signicat” savam digitālo identitāšu portfelim pievieno “mojeID Poland”

Rīga, 2024. gada 29. aprīlis

Eiropas lielākais digitālās identitātes risinājumu nodrošinātājs “Signicat” ir pirmais starptautiskais agregators, kas savā digitālās identitātes portfelī integrējis “mojeID Poland”. Šis sasniegums ir īpaši nozīmīgs, jo pirmo reizi pakalpojumu sniedzējs ārpus Polijas piedāvā “mojeID Poland” bez trešo personu starpniecības.

Elektroniskās identifikācijas rīks “mojeID Poland” Polijā ir ļoti izplatīts – to izmanto 98 % internetbanku lietotāju. Izmantojot šo e-identifikācijas metodi, Polijas iedzīvotāja identitāte tiek autentificēta ar bankas rekvizītiem, kas garantē augstu drošības līmeni un aizsargā datu integritāti.

Rīkam “mojeID Poland” ir pieejami divi drošības līmeņi – zems un augsts –, kas atvieglo gan sākotnējo identitātes pārbaudi, gan turpmāku lietotāja autentifikāciju atbilstoši vietējiem Polijas likumiem par nelikumīgi iegūtu līdzekļu legalizēšanas novēršanu (AML) un eIDAS regulai – Eiropas Savienības regulai, kas reglamentē elektroniskās identitātes pārbaudes metodes. Uzņēmumi, kas izmanto “mojeID Poland”, var dažās sekundēs izveidot un uzturēt attiecības ar visiem saviem lietotājiem, nodrošinot klientiem ērtību un ātrumu.

"Integrējot “mojeID Poland” mūsu portfelī, dodam iespēju uzņēmumiem izvērst savu darbību Polijas tirgū, izmantojot drošu un pret krāpšanu aizsargātu metodi. Lai ieviestu jaunus elektroniskās identitātes risinājumus, jāizpilda stingri drošības standarti atbilstoši nacionālajiem tiesību aktiem un valsts pārvaldes iestāžu noteikumiem. Mūsu galvenā prioritāte joprojām ir risināt regulēto nozaru mainīgās prasības, un mūsu skatījumā “mojeID Poland” ir būtisks ieguvums mūsu klientiem. Ne velti “Signicat” ir vienas pieturas pakalpojumu platforma – mēs piedāvājam plašu un starptautiskiem uzņēmumiem īpaši piemērotu e-identifikācijas rīku klāstu," stāsta Alards Kēters (Allard Keuter), “Signicat” Autentifikācijas nodaļas vadītājs.

Šis ir nākamais nozīmīgais “Signicat” veikums pēc Itālijas e-identitātes sistēmas SPID (Sistema Pubblico di Identità Digitale) integrācijas, par kuru tika paziņots 2023. gada septembrī. Tagad “Signicat” platformā ir integrēti vairāk nekā 35 Eiropas e-identitātes apliecināšanas rīki, un “Signicat” turpina strādāt, lai paplašinātu savu globālo e-identifikācijas rīku ekosistēmu. Tas palīdzēs starptautiskiem uzņēmumiem ieviest dažādas elektroniskās identifikācijas, autentifikācijas, orķestrācijas un parakstīšanas metodes, tādējādi paplašinot globālās biznesa iespējas.

"Mūsu klientiem Eiropa ir sarežģītu noteikumu, regulējumu un atbilstības līmeņu džungļi. Turpinot paplašināt savu portfolio, piemēram, tagad ar “mojeID Poland” vai nacionālajiem e-identitātes rīkiem, mēs palīdzam saviem klientiem izkļūt no šiem džungļiem. Palīdzam uzņēmumiem paātrināt un efektivizēt klientu piesaistes un identitātes pārbaudes procesus. Jaunu digitālo identitāšu integrēšana un to pieejamības nodrošināšana jebkuram uzņēmumam pasaulē vienmēr ir bijusi mūsu prioritāte. Klienti paļaujas uz mums kā vienotu piekļuves punktu visām digitālo identitāšu vajadzībām. Būdami pirmie, kas piedāvā jauno digitālo identitāti starptautiskā mērogā kopā ar vēl 35 citiem e-identifikācijas rīkiem, mēs saglabājam līderpozīcijas nozarē," norāda “Signicat” izpilddirektors Asgers Hatels (Asger Hattel).

2024. gadā gaidāmi vēl citi nozīmīgi sasniegumi, jo “Signicat” turpinās uzņemto kursu digitālās identitātes inovāciju ieviešanā.

Par “Signicat”

“Signicat” ir Eiropas mēroga digitālās identitātes pakalpojumu uzņēmums, nozares celmlauzis ar plašu pieredzi pasaules progresīvākajos digitālās identitātes tirgos. “Signicat” ir dibināts 2006. gadā ar misiju radīt tehnoloģijas, kas uzlabo cilvēku savstarpējo uzticēšanos digitālajā vidē. Uzņēmuma digitālās identitātes platforma ietver pasaulē visplašāko e-identitātes apliecināšanas un autentifikācijas sistēmu klāstu, kuras visas ir viegli pieejamas vienā integrācijas punktā. Platforma nodrošina tehnoloģiskos e-identitātes risinājumus ikkatram klienta pieredzes posmam – no atpazīšanas un piesaistes, pieslēgšanās un piekrišanas sniegšanas līdz juridiski saistošu līgumu noslēgšanai, kas iztur laika pārbaudi. 2019. gadā uzņēmumu “Signicat” iegādājās lielākais Eiropas privātā kapitāla investors “Nordic Capital”. Šodien “Signicat” lepojas ar vairāk nekā 450 profesionāļiem 17 birojos Eiropā.

Lai uzzinātu vairāk par uzņēmumu “Signicat”, lūdzu, apmeklējiet vietni: www.signicat.com

Alba Zaragoza

Press contact Communications Manager PR & Communication +34 648839894