JYSK Prešov víta zákazníkov v modernej škandinávskej predajni

Tlačová správa -

JYSK Prešov víta zákazníkov v modernej škandinávskej predajni

Minulú stredu sa po celkovej prestavbe znovu otvorili dvere predajne JYSK Prešov.

Predajňu JYSK navštevujú prešovskí zákazníci už od roku 2011 a od minulej stredy ich víta v novej, zmodernizovanej podobe. Slávnostné znovu otvorenie po rekonštrukcii tak len o pár dní minulo 11. narodeniny prešovskej predajne JYSK.

V deň slávnostného znovu otvorenia panovala výborná atmosféra a nová podoba predajne spolu so špeciálnou kampaňou prilákala takmer 700 zákazníkov. Prešovskí tím spolu s výdatnou podporou kolegov z predajní z celého distriktu boli dobre naladení a pripravení poskytnúť ten najlepší zákaznícky servis.

„Máme skvelý tím, nielen priamo v predajni, ale aj v celom distrikte. Vzájomne sa podporujeme a keď sa koná veľká akcia, všetci z východu prídu na pomoc,“ hovorí o svojich kolegoch Marta Kráľová, vedúca predajne JYSK Prešov.

Nový koncept

Na plánovanú rekonštrukciu predajne sa už všetci tešili a keď do Prešova zavítal stavebný tím, s nadšením ho privítali. Výstavbu nových ako aj rekonštrukciu už existujúcich predajní majú v JYSKu na starosti kolegovia z interného stavebného tímu.

Spoločnosť JYSK má v pláne prestavať všetky predajne podľa najnovšieho konceptu do konca roku 2024. Nový koncept, tzv. Store Concept 3.0, kladie dôraz na inšpiratívnejšie využitie priestoru a organizáciu sortimentu tak, aby mohol vyniknúť škandinávsky dizajn podporený výberom farieb, materiálov a vzorov.

„Pre nasledujúce 3 roky sme si stanovili cieľ prestavať všetky predajne podľa nového konceptu. Už teraz máme radosť z odozvy od zákazníkov, ktorí oceňujú všetko, čo nový koncept prináša – bodové osvetlenie, svetlú podlahu s dekorom dreva, množstvo inšpiratívnych výstaviek aj kompletne nový vzhľad zariadenia predajne. Naším cieľom je priblížiť zákazníkom škandinávsky vzhľad nášho sortimentu v seversky ladených predajniach,“ hovorí Jan Kudweis, manažér konceptu pre JYSK Česká republika a Slovensko.

V novej sezóne nová predajňa

Okrem práce na rekonštrukcii sa prešovskí tím venoval aj príprave na záhradnú sezónu. Začiatkom jari prebehne vo všetkých predajniach JYSK menšia sezónna prestavba, v rámci ktorej sa časť predajne zmení na sekciu so záhradným nábytkom. Okrem samotnej prestavby absolvujú všetci zamestnanci školenie venované novinkám v sortimente.

„Príprave sme venovali naozaj dostatok času, pretože nás čakalo veľa noviniek: nová záhradná sezóna a aj samotný nový koncept so sebou prináša veľa zmien. Skvelú podporu sme mali u našej oblastnej vedúcej aj u stavebného tímu,“ hovorí o prípravách Marta Kráľová.

Zákazníkom sa novinky páčili a veľkým lákadlom bol pre nich práve záhradný nábytok. Slnečné počasie počas uplynulého víkendu priam vyzývalo k posedeniu na záhrade a tak sa hitom slávnostného otvorenia stala záhradná zostava Ullehuse.

JYSK Prešov
Súčasťou každej predajne JYSK je matracové štúdio, v ktorom si zákazníci môžu vyskúšať matrace a nechať si poradiť od školeného personálu.

JYSK Prešov
Nový vzhľad predajne a špeciálna kampaň prilákali zákazníkov z celého okresu.

Categories

Spoločnosť JYSK je medzinárodná sieť predajní so škandinávskymi koreňmi, ktorá predáva všetko pre domácnosť a záhradu.

S viac ako 3 100 predajňami a e-shopmi v 50 krajinách je JYSK vždy nablízku so skvelou ponukou a kvalifikovanými službami, nech už sa zákazníci rozhodnú nakupovať akokoľvek.

Prvý obchod otvoril zakladateľ Lars Larsen v Dánsku v roku 1979. Dnes má JYSK 28 500 zamestnancov.

JYSK je súčasťou rodinnej spoločnosti Lars Larsen Group s celkovým obratom 5,255 miliárd EUR za finančný rok 2020/21. Obrat spoločnosti JYSK za finančný rok 2020/21 bol 4,4 miliardy EUR.

Zuzana Rafajlovič

Kontakt pre médiá Communications Manager +420 724 405 262

Scandinavian sleeping and living

S viac ako 3 300 predajňami a e-shopmi v 48 krajinách je JYSK vždy nablízku so skvelou ponukou a kvalifikovanými službami, nech už sa zákazníci rozhodnú nakupovať akokoľvek.

Prvý obchod otvoril zakladateľ Lars Larsen v Dánsku v roku 1979. Dnes má JYSK 30 000 zamestnancov.

JYSK je súčasťou rodinnej spoločnosti Lars Larsen Group s celkovým obratom 5,9 miliardy eur vo finančnom roku 2021/22. Obrat spoločnosti JYSK za finančný rok 2022/23 činí 5,2 miliardy eur.