JYSK znížil ceny

Tlačová správa -

JYSK znížil ceny

Medzinárodný maloobchodný predajca má v ponuke 1700 výrobkov, u ktorých garantuje každodennú nízku cenu.

Dánsky JYSK známy svojou skvelou ponukou chce byť prvou voľbou zákazníkov v oblasti vybavenia domácnosti. Konkurencie schopnosť svojej ponuky zabezpečuje aj prostredníctvom výrobkov s označením Denne nízka cena.

Konceptom Denne nízka cena garantuje JYSK stabilne nízku cenu každý deň. Oproti kampaňovým ponukám a sezónnym výpredajom to znamená, že zákazník nájde tieto výrobky za rovnakú nízku cenu nezávisle na kampaňovom letáku.

Začiatkom roku JYSK rozšíril skupinu výrobkov s označením Denne nízka cena – v súčasnosti je to až 1700 výrobkov, čo je 47 % celého sortimentu. Zároveň znížil cenu až u 900 z týchto výrobkov.

„Uvedomujeme si citlivosť zákazníkov na zmeny cien a súčasnú opatrnosť pri nákupnom rozhodovaní. Preto sme sa rozhodli pre rozšírenie kategórie výrobkov Denne nízke cena. Starostlivo sme vyberali produkty, ktoré budú mať každodennú nízku cenu bez kompromisov v kvalite. Účelom tohto cenového konceptu je uľahčiť zákazníkom výber – keď zákazník uvidí označenie Denne nízka cena, môže si byť istý, že nakupuje výhodne,“ hovorí Roman Orviský, obchodný riaditeľ pre JYSK Slovensko.

Medzi viac než tisíckou výrobkov s garanciou dlhodobo nízkej ceny nájdu zákazníci všetky produktové skupiny – nábytok, textílie, dekorácie a doplnky do domácnosti. Do kategórie Denne nízka cena patria aj zákaznícky dlhodobo obľúbené produkty, ktorých cena medziročne klesla, ako napríklad:

Porovnanie cien: nová znížená cena k 1. 3. 2024 oproti pôvodnej cene z 1. 3. 2023.

Koncept Denne nízka cena nie je v JYSKu novinkou – ponuka výrobkov za priaznivé konkurenčné ceny je základnou súčasťou firemnej stratégie. Začiatkom tohto roku však JYSK znížil ceny a markantne rozšíril túto skupinu výrobkov s dlhodobo nízkou cenou.

Categories

Spoločnosť JYSK je medzinárodná sieť predajní so škandinávskymi koreňmi, ktorá predáva všetko pre domácnosť a záhradu.

S viac ako 3 300 predajňami a e-shopmi v 48 krajinách je JYSK vždy nablízku so skvelou ponukou a kvalifikovanými službami, nech už sa zákazníci rozhodnú nakupovať akokoľvek.

Prvý obchod otvoril zakladateľ Lars Larsen v Dánsku v roku 1979. Dnes má JYSK 30 000 zamestnancov.

JYSK je súčasťou rodinnej spoločnosti Lars Larsen Group s celkovým obratom 5,9 miliardy eur vo finančnom roku 2021/22. Obrat spoločnosti JYSK za finančný rok 2022/23 činí 5,2 miliardy eur.

Zuzana Rafajlovič

Kontakt pre médiá Communications Manager +420 724 405 262