Predajňou roka je JYSK Rimavská Sobota

Tlačová správa -

Predajňou roka je JYSK Rimavská Sobota

V pondelok 26. septembra sa uskutočnilo odovzdávanie cien JYSKu, kde si výhru za najlepšiu predajňu roka prevzal obchod JYSK v Rimavskej Sobote. Medzi hosťami slávnostného večera boli aj zástupcovia Českého paralympijského výboru.

Spoločnosť JYSK každoročne vyhlasuje internú súťaž, v rámci ktorej sa počas celého roka porovnávajú výsledky jednotlivých predajní a tímov. Po ukončení finančného roku sa na slávnostnom stretnutí všetkých manažérov predajní oceňujú tí najlepší.

„Odhodlanie a vôľu prekonávať prekážky preukazujú naši manažéri pri svojej každodennej práci. Súťaž je podporou ich prirodzenej snahy a dobrý súper je ich motiváciou. Interná súťaž má priateľskú atmosféru a je súčasťou rozvoja zamestnancov. Výsledkom je lepšia úroveň všetkých a samozrejme neopakovateľný pocit víťazstva a odmena pre najlepších,“ hovorí Peter Brányik, generálny riaditeľ pre JYSK Česká republika a Slovensko.

Ocenenie za najlepšiu predajňu roka si odniesol tím zamestnancov z Rimavskej Soboty. Vedúca predajne Henrieta Precnerová sa okrem zaslúženej výhry môže pochváliť aj ďalším titulom v tíme, ktorý ako najlepší predajca spomedzi všetkých zamestnancov slovenského JYSKu získala jej zástupkyňa, Anna Rusnáková.

Stretnutie všetkých manažérov predajní JYSK z Českej republiky a Slovenska a zástupcov manažmentu spoločnosti sa konalo v Brne. Bohatý celodenný program bol zavŕšený slávnostným večerom spojeným s odovzdávaním cien. Cenu za najlepšiu predajňu odovzdal Zbyněk Sýkora, predseda Českého paralympijského výboru.

JYSK predajňa roku
Manažment spoločnosti JYSK a Zbyněk Sýkora, predseda ČPV a Jiří Ježek, paralympijský víťaz a majster sveta v cyklistike

„Slávnostný večer mal skvelú atmosféru, ktorá ukázala, že pracovníci JYSKu ťahajú za jeden povraz, čo považujem za dôležité, ak chce firma úspešne dosiahnuť vytýčené ciele. Oceneným manažérom chcem odkázať, aby si užili tieto okamihy a hneď potom na sebe začali znovu pracovať, pretože aj vďaka nim sa môže celá spoločnosť posúvať k lepšiemu,“ hovorí Zbyněk Sýkora.

Spoločnosť JYSK dlhodobo spolupracuje s paralympijským výborom ako jeden z podporujúcich partnerov.

„V Českom paralympijskom výbore sme nesmierne radi za podobné spolupráce, pretože nás stále posúvajú dopredu. Vďaka našim partnerom a sponzorom môžeme postupne profesionalizovať parašport v Českej republike,“ hovorí Zbyněk Sýkora.

Na stretnutie všetkých manažérov predajní JYSK z Českej republiky a Slovenska prijal pozvanie aj Jiří Ježek, paralympijský víťaz a majster sveta v cyklistike.

„Každý manažér alebo vlastne akýkoľvek zamestnanec, môže ku svojej práci pristupovať ako špičkový športovec, ktorý chce uspieť medzi konkurenciou. Musí neustále hľadať cesty ako byť lepší. Moja skúsenosť mi stokrát potvrdila, že ak do toho, čo robím, dávam maximum a prípadne mám odvahu priniesť aj niečo naviac, zakaždým sa to skôr či neskôr prejaví. A to chcem popriať aj každému z tímu JYSK – nájdite v sebe šampióna a snažte sa byť každú „sezónu“ lepší a lepší,“ povedal Jiří Ježek vo svojom inšpiratívnom prejave k manažérom JYSKu.

Tento rok sa uskutočnilo v poradí 15. slávnostné odovzdávanie cien JYSKu. Obchod v Rimavskej Sobote bol otvorený v roku 2009 a prvé miesto si vybojoval spomedzi 49 slovenských predajní JYSK. V Českej republike získala víťazný titul predajňa JYSK Mariánské Lázně.

JYSK predajňa roku
Zľava: Roman Orviský, obchodný riaditeľ JYSK Slovensko, Slávka Gulánová, HR manažérka JYSK Česká republika a Slovensko, Henrieta Precnerová, vedúca predajne JYSK Rimavská Sobota, Zbyněk Sýkora, predseda ČPV, Daniel Jakimič, finančný riaditeľ JYSK Česká republika a Slovensko, Peter Brányik, generálny riaditeľ JYSK Česká republika a Slovensko.

Categories

Spoločnosť JYSK je medzinárodná sieť predajní so škandinávskymi koreňmi, ktorá predáva všetko pre domácnosť a záhradu.

S viac ako 3 200 predajňami a e-shopmi v 48 krajinách je JYSK vždy nablízku so skvelou ponukou a kvalifikovanými službami, nech už sa zákazníci rozhodnú nakupovať akokoľvek.

Prvý obchod otvoril zakladateľ Lars Larsen v Dánsku v roku 1979. Dnes má JYSK 30 000 zamestnancov.

JYSK je súčasťou rodinnej spoločnosti Lars Larsen Group s celkovým obratom 5,255 miliárd EUR za finančný rok 2020/21. Obrat spoločnosti JYSK za finančný rok 2021/22 bol 4,87 miliardy EUR.

Zuzana Rafajlovič

Kontakt pre médiá Communications Manager +420 724 405 262

Scandinavian sleeping and living

S viac ako 3 300 predajňami a e-shopmi v 48 krajinách je JYSK vždy nablízku so skvelou ponukou a kvalifikovanými službami, nech už sa zákazníci rozhodnú nakupovať akokoľvek.

JYSK je súčasťou rodinnej spoločnosti Lars Larsen Group s celkovým obratom 5,9 miliardy eur vo finančnom roku 2021/22. Obrat spoločnosti JYSK za finančný rok 2022/23 činí 5,2 miliardy eur.