Skip to content
Randstad Nederland gaat in zee met Smartvatten

Press release -

Randstad Nederland gaat in zee met Smartvatten

Randstad slaat de handen ineen met Smartvatten om het waterverbruik van het hoofdkantoor te monitoren. Duurzaamheid maakt voor de Nederlandse uitzendorganisatie een belangrijk onderdeel uit van de bedrijfsstrategie. Door het waterverbruik in real-time op afstand te laten monitoren en analyseren, levert Randstad samen met Smartvatten een bijdrage aan de vermindering van waterverspilling.

Randstad is de grootste HR-dienstverlener ter wereld. De organisatie heeft als doel om bij te dragen aan een duurzame toekomst, zowel maatschappelijk als economisch. Ze zetten zich wereldwijd in voor een betere wereld door de ontwikkeling van eerlijke en efficiënte arbeidsmarkten te faciliteren en kansengelijkheid te verbeteren.

Ook bij Smartvatten, specialist in water efficiëntie, is een duurzame toekomst prioriteit. Sinds de oprichting in 2013 maakt Smartvatten het op afstand monitoren van waterverbruik in vastgoed door heel Europa mogelijk. Met een simpel apparaat, slimme software en doordacht advies. Het bedrijf deelt wereldwijd zijn full-service expertise van water efficiëntie en zet zich in om het bewustzijn te vergroten en bij te dragen aan duurzaam verbruik van water.

Water efficiëntie op de agenda

De twee watermeters van het hoofdkantoor van Randstad in Diemen zijn sinds november uitgerust met apparaten van Smartvatten. Het systeem detecteerde al snel een flinke lekkage en heeft daarmee een hoop schade en verspilling helpen voorkomen.

“Smartvatten is zeer verheugd dat de grootste organisatie uit de recruitment branche ervoor kiest om water efficiëntie op de agenda te zetten”, zegt Roy ten Broeke, Account Manager Benelux bij Smartvatten.

Martijn Buis, Senior Specialist Huisvesting, zegt: “Ik ben tot nu toe erg tevreden, buiten het vroegtijdig ontdekken van lekkages gaat het systeem van Smartvatten ook zeker helpen met de rapportages over het energieverbruik die wij elk kwartaal moeten indienen.”

Meer weten over water efficiëntie of ons lekkagedetectiesysteem? Neem contact op via info@smartvatten.com!

Topics

Categories


Smartvatten was founded in 2013 and has been committed to making sustainability user-friendly ever since. Because we have made it our mission to continuously ask the right questions and come up with the best solutions, we have grown from creating energy certificates to providing simple water-saving devices in Finland, to facilitating the remote monitoring of water consumption in real estate across Europe. We have more than 60 employees, have offices in Finland, Sweden, the Netherlands and Germany and provide our full-service water efficiency and expertise on custom water strategies worldwide.

Contacts

Floris Bosch

Floris Bosch

Press contact Marketing manager 0031 6 14 93 22 79 Floris's LinkedIn profile

Related content

Specialists in water efficiency

A comprehensive service saving water, time and money for property professionals, property owners and housing corporations.

Smartvatten
Grote Bickersstraat 74
1013 KS Amsterdam
The Netherlands
Visit our other newsrooms