Press release -

ARBO plastpumper fra Tapflo Danmark.

Tapflo Danmark har indgået en samarbejdsaftale med den Hollandske producent af kemipumper i plast, ARBO Pompen en Filters BV.

ARBO´s kendskab til de udfordringer denne pumpetype skal tackle i den daglige drift, er tydelig.

Der tilbydes magnekoblede tætningsløse pumper, eller pumper med en unik mekanisk tætningskonstruktion, hvor akseltætningen er placeret i en fleksibel membran. Denne konstruktion forhindrer at tætningen åbner op for pumpemediet, ved trykstød.

Flere modeller byder på iskruede ind- og udløb, statisk tætnet med O-ringe. Det betyder at en pumpe ikke skal udskiftes ved en evt flangeskade, og det muliggør også at pumpen let kan modificeres.

De fleste ARBO-pumper er udført i bearbejdet massiv plast, og man mindsker derved risikoen for lækager pga materialefejl, som det kan ses ved såkaldt ”linede pumper”, med en støbt plastkerne i et støbejernshus.

Den massive konstruktion, der i øvrigt også anvendes i Tapflo´s membranpumper i plast, betyder også at risikoen for at slidende medier arbejder sig gennem pumpehuset, er minimal.

Programmet fra ARBO er bredt, og dækker langt de fleste applikationer indenfor kemisk industri, og andre brancher hvor der er behov for at pumpe korrosive medier.

Kontaktperson

Flemming Ravn Sørensen
Administrerende Direktør


E-mail: frs@tapflo.dk
Tlf.: 3645 4600

Related links

Categories

  • arbo plastpumper
  • tapflo
  • arbo
  • tapflo danmark
  • plastpumper

Tapflo Group er en uafhængig, familieejet, Europæisk producent og leverandør af trykluftdrevne membranpumper, centrifugalpumper og andet industrielt procesudstyr. Tapflo er repræsenteret med egne salgskontorer i 28 lande, og af uafhængige distributører i mere end 30 lande.

Contacts

Mikolaj Laguna

Press contact Global Marketing Manager +48 661 601 146

Related content