Press release -

Elektrikli Diyafram Pompaları Pompa Endüstrisinin Geleceği mi Olacak?

Tapflo tamamen yeni bir diyafram pompa serisi sunuyor. Bu kez elektrik ile çalışan , yepyeni ve geleneksel havalı pompaya kıyasla çok daha çevreçi bir yaklaşımı olan diyafram pompası.

Günümüzde tüketiciler çevreyi düşünen firmaların ürün ve hizmetlerini seçmektedirler. Bu yüzden bugünlerde firmalar artık ürünleri daha çevre dostu olacak şekilde yeniden tasarlamaktadırlar. Ekolojik üretim şimdilerde teknoloji uzmanlarının, mühendilerin,son kullanıcıların ve genç firmaların ilgi alanındadır. Pompa uygulama alanının hijyenik veya endüstriyel olup olmadığına bakılmaksızın, sonunda elektrikli pompalar mekanik pompaların yerini alacaktır.

Tapflo Grup Pazarlama departmanından Kataryzna Szalkowska : “Çevre üzerindeki etkimizi düşünmemizdeki hassasiyetimizden dolayı TE diyafram pompaları sunmaktan gurur duyuyoruz. Piyasaya yeni sürdüğümüz bu ürünümüz ileri bir yaklaşımı takip etmekte fakat aynı zamanda çok başarılı olduğunu kanıtlamış orjinal diyafram pompası teknolojisine sahiptir. Geleneksel diyafram pompasının fonksiyon ve faydalarına, düşük işletme maliyeti avantajıyla beraber sahip olmak isteyen müşterilerimize danıştık. ”

TE diyafram pompalar, düşük enerji tüketimi ve bakımının temiz ve kolay olmasından dolayı çevreye ağır bir yük getirmemektedir. Pompa IE3 sınıfına ait çok etkili motor ile çalışmaktadır. Diyafram aynı zamanda sızdırmazlık görevide gördüğü için bu pompalara sızdırmazlığı önlemek için herhangi bir conta kullanımına ihtiyaç duyulmamaktadır.Hidrolik akışkan kaçağı ihtimali yoktur çünkü pompanın ihtiyacı yoktur.

Yeni TE diyafram pompasının ıslak çalışan tarafı standard Tapflo havalı pompasıyla neredeyse aynı tasarıma sahip olduğundan, Klasik standard Tapflo havalı pompasının çoğu avantajına ve aynı yedek parçalarına sahiptir.

Jakub Zduńczyk Tapflo Üretim Mühendisi: ‘’Aylardan beri süregelen bu pompaların tasarlanması, test edilmesi ve kontrol edilmesinin meyvelerini şimdilerde aldığımız için şimdi ürünlerimizi piyasaya sürmeye hazırız.Büyük bir çoşku ve gururla ilan ediyoruz ki size ailemizin yeni üyesi TE diyafram pompalarımızı hizmetinize sunmaktayız. Böylelikle ürün portfolyomuz daha da büyümüş olacak.

TE diyafram pompalar, sıcaklığı maksimum 110 ° C’ye kadar ve akışkan oranı maksimum 220 l/d’ya kadar olan sıvıları transfer edebilmektedir. Tüm Tapflo pompaları yüksek kaliteli materyallerden üretilmiş olup , kimya endüstrisi, kağıt ve hamur endüstrisi , yüzey şartlandırma, su arıtma ve hijyenik uygulamalar için kullanımı uygundur. TE diyafram pompaları düşük titreşim gerektiren uygulamalar veya havalı diyafram pompalar yerine enerji tasarrufu sağlayan bir alternatif olarak mükemmel bir seçenektir. 

Related links

Topics

  • Industry, manufacturing

Categories

  • diaphragm pumps

Kungälv, İsveç, 04.11.2019| Tapflo Grup, bağımsız, isveç merkezli bir aile firması olup, havalı pompaların, santrifüj pompaların ve diğer endüstriyel proses ekipmanlarının üreticisi ve global tedarikçisidir.Tapflo Grup dünya çapında 75 ülkede ürünlerimizi satan ve servislerimizi sunan şube ağına sahiptir.

Contacts

Mikolaj Laguna

Press contact Global Marketing Manager +48 661 601 146