Press release -

Tapflo – Cesta začala před čtyřiceti lety ve Švédsku

Pro okamžité vydání

Skupina Tapflo
Kungälv, Švédsko, 2. března 2020

Kontakt: Mikołaj Laguna-Horodniczy | marketing@tapflo.pl | +48 661 601 146

Tapflo – Cesta začala před čtyřiceti lety ve Švédsku.

Skupina Tapflo v roce 2020 oslavuje své 40. výročí jako výrobce a celosvětový dodavatel vzduchomembránových čerpadel, odstředivých čerpadel a jiných průmyslových zařízení. Rodinná společnost byla založena v roce 1980 Börje Johanssonem a Hansem Emanuelssonem v městě Kungälv ve Švédsku. Tehdy byla malým dodavatelem a na švédském trhu zastupovala různá průmyslová čerpadla. Dnes je globální obchodní skupinou přítomnou ve většině světa a jedním z předních výrobců průmyslových čerpadel na trhu, Tapflo.

Během posledních 40 let poskytovalo Tapflo klientům čerpadla a prémiové produkty pro mnoho průmyslových aplikací a bylo hrdé na svou odlišnost. Organický růst a vývoj produktů byli klíčovými faktory úspěchu a rozvoje skupiny Tapflo s pobočkami a distributory přítomnými téměř ve všech oblastech světa.

“Na začátku, když jsme nemohli najít na trhu skvělé membránové čerpadlo, jsme se je rozhodli vytvořit. Začali jsme v garáži v polském Gdaňsku. Neměli dostatek prostoru jsme k růstu, proto jsme se rozhodli přesunout do 40 km vzdáleného města Tczew a nyní máme jeden z nejlepších moderních strojních parků v našem průmyslu se zastoupením po celém světě. Pravděpodobně jsme jedni z mála výrobců čerpadel, kteří vyrábí převážně své vlastní díly, tak to bylo od začátku a stále nás činí jedinečnými od konkurence.” – říká Börje Johansson, zakladatel a majitel skupiny Tapflo.

Při příležitosti 40. výročí společnost Tapflo vydá speciální interní a marketingové aktivity, stejně jako uvede během roku na trh nové produkty.

“Od roku 1992, kdy jsem poprvé vstoupil do Tapflo jsme ušli dlouhou cestu a budoucnost vypadá opravdu jasně. Stejně jako v minulých letech plánujeme uvést v roce 2020 nové produkty a těším se na stejnou odolnost našich nových výrobků, jako mají naše populární membránová čerpadla.” - uzavírá Håkan Ekstrand, ředitel skupiny Tapflo. 

Topics

  • Industry, manufacturing

Categories

  • all about your flow
  • tapflo

Skupina Tapflo je nezávislý, švédský, rodinný výrobce a celosvětový dodavatel vzduchomembránových čerpadel, odstředivých čerpadel a jiného průmyslového zařízení. Společnost byla založena v roce 1980 v městě Kungälv ve Švédsku a od té doby navrhuje a vyrábí vzduchomembránová čerpadla, odstředivá čerpadla a průmyslová zařízení. Skupina Tapflo je celosvětově zastoupena pobočkami v 75 zemích, které prodávají naše produkty a nabízí naše služby. 

Contacts

Mikolaj Laguna

Press contact Global Marketing Manager +48 661 601 146

Related content