Direkt zum Inhalt springen
Figuur capsules ➤ Test, inname, bijwerkingen, evaluatie NL

Pressemitteilung -

Figuur capsules ➤ Test, inname, bijwerkingen, evaluatie NL

De figuurcapsules zijn ontworpen om afvallen een fluitje van een cent te maken. Dat is tenminste wat de fabrikant belooft. Wat er echt achter zit, lees je in ons artikel. In feite hebben steeds meer mensen in Duitsland overgewicht en tegelijkertijd vinden mensen het moeilijk om de tijd te vinden om gezond te eten en te bewegen in het dagelijks leven.

Dit is precies waar de hierboven genoemde tablets zouden moeten helpen. Ze zouden de overtollige vetophopingen moeten smelten zonder enige sport of dieet. Is dat echt waar? We hebben het preparaat nader bekeken en presenteren nu onze resultaten op de figuurcapsules in de volgende paragrafen.

Wat zijn figuurcapsules?

De figuurcapsules zijn een kruidenpreparaat dat speciaal is ontwikkeld voor gewichtsverlies. Omdat de tabletten uit puur natuurlijke ingrediënten bestaan, worden ze ook door iedereen goed verdragen. Een van de belangrijkste actieve ingrediënten is bijvoorbeeld cayennepeper, dat ervoor zorgt dat de stofwisseling sneller en effectiever werkt.

U kunt lezen over het exacte effect van de C+ capsules op de officiële website van de fabrikant (klik nu)

Ervaringen en beoordelingen van figuurcapsules

Bij ons onderzoek hechten we altijd veel belang aan de ervaringen die andere klanten al hebben met de bereiding. Daarom hebben we ook in dit geval ervaringen met figuurcapsules op internet onderzocht en gevonden wat we zochten, vooral op forums en sociale media.

Bijna alle klanten melden dat ze al na 2 weken de eerste resultaten konden zien. Na 3-4 weken merkten niet alleen de klanten zelf hun gewichtsverlies, maar ook de mensen om hen heen, zoals vrienden en familie. Het feit dat de capsules makkelijk in te nemen waren, wat maar één keer per dag hoefde te worden ingenomen, werd bijzonder positief benadrukt.

Uit vele ervaringsrapporten hebben we kunnen lezen dat het algemene fysieke welzijn van veel mensen zou zijn verbeterd. Veel mensen konden veel beter slapen en hadden ook meer mentale en fysieke energie gedurende de dag.


>> Klik HIER om meer recensies en ervaringen van klanten te zien <<

Figuurcapsules in de test - we presenteren ons resultaat

Natuurlijk moeten we ook voor onszelf een idee krijgen van het effect van de voorbereiding om een definitieve conclusie te kunnen trekken. Daarom hebben we besloten om een 4 weken durende figuurcapsuletest uit te voeren met twee vrijwilligers. De 48-jarige Judith en de 31-jarige Lena vergezelden ons tijdens onze zelftest. Beide vrouwen kampten al enkele jaren met zwaarlijvigheid en hadden ook meerdere diëten zonder succes geprobeerd. Daarom waren zij de perfecte kandidaten voor onze zelftest.

Week 1:

Eerst nodigden we Judith en Lena uit in onze praktijk om alle belangrijke details te bespreken. Hierbij hoorde ook het juiste gebruik van de capsules. Volgens de aanbevelingen van de fabrikant, zoals hier te lezen is, dient u dagelijks 1 capsule met voldoende vloeistof in te nemen. Aan het einde van ons gesprek hebben we 3 controleafspraken gemaakt met onze proefpersonen en afscheid van ze genomen.

Week 2:

Aangezien het einde van de tweede testweek bijna naderde, was het ook tijd voor onze eerste controle. De weegschaal toonde aan dat de capsules al hun eerste effecten vertoonden. Zowel Judith als Lena zijn de afgelopen dagen al 1,6 kilo afgevallen. Vervolgens hebben we twee één-op-één-interviews gehad met onze twee proefpersonen. Daar meldden zowel Judith als Lena ons dat ze helemaal geen problemen hadden met het innemen van de capsules en al blij waren met de eerste successen, aangezien ze op dat moment helemaal niet hadden verwacht dat ze zouden afvallen.

Week 3:

Aan het einde van de derde week hebben we ook een vervolgafspraak ingepland met onze twee proefpersonen. Met Judith hebben we op de weegschaal een gewichtsverlies van 1,5 kilogram kunnen noteren en met Lena een gewichtsverlies van 1,3 kilogram. Aangezien geen van de testpersonen te maken had met bijwerkingen of complicaties, besloten we de test voort te zetten.

Week 4:

Aangezien de vierde week ook de laatste week was van onze zelftest, waar we een definitieve conclusie wilden trekken. Om dit te kunnen doen, nodigden we onze proefpersonen uit voor een eindexamen in onze praktijk. Op de weegschaal werd al snel duidelijk dat beiden de afgelopen week nog eens 1,4 kilo aan lichaamsgewicht waren afgevallen. Zo is het Judith gelukt om in 4 weken tijd 4,5 kilo af te vallen. Lena was erin geslaagd om in de afgelopen 30 dagen 4,3 kilo af te vallen. Beiden waren meer dan tevreden met de resultaten en vertelden ons dat ze de capsules zeker zouden aanbevelen aan hun vrienden. Ons team heeft dan ook deze test met een positief resultaat kunnen afsluiten.

Tip - Deze link brengt u naar de officiële website van C+ voor meer informatie (klik)

Figuurcapsules - Den of the Lions

Als u op Google naar de figuurtabletten zoekt, zult u herhaaldelijk beweringen tegenkomen dat de figuurcapsules in de "Lion's Den" werden gepresenteerd. De fabrikant heeft zich echter al meermaals van deze verklaringen gedistantieerd. In ons onderzoek werden we ook We kunnen geen enkel bewijs vinden dat de pillen op de VOX-show te zien waren, dus we gaan ervan uit dat dit gewoon geruchten zijn die op internet circuleren.

Zijn er officiële test- en studierapporten beschikbaar?

Vooral bij voedingssupplementen spelen testen en onderzoeken een belangrijke rol om te achterhalen of de preparaten doen wat ze beloven. De fabrikant van de figuurcapsules laat op zijn website weten dat zijn tablets voor de marktintroductie al meerdere keren zijn getest.

Voor meer informatie zoals ervaringen & kortingsacties klik hier!

Zijn figuurcapsules onderzocht door Stiftung Warentest?

Bijna iedereen kent de Stiftung Warentest. De consumentenorganisatie strijdt al decennia voor kopersrechten en probeert duidelijk te maken welke producten hun geld echt waard zijn. In ons onderzoek hebben we echter nog geen rapport van Stiftung Warentest over de figuurcapsules kunnen vinden. Mocht dit in de toekomst veranderen, dan zullen we ons artikel natuurlijk opnieuw bewerken en updaten.

Zijn er namaakproducten van figuurcapsules in omloop?

Als u een product koopt, wilt u er natuurlijk zeker van zijn dat het om het originele product gaat en niet om een namaak of imitatie. Helaas worden dergelijke producten vaak aangeboden - vooral op internet - omdat daar vaak dubieuze aanbidders van derden worden aangetroffen. Om er zeker van te zijn dat u geen namaakproducten ontvangt, dient u de aankoop alleen te doen bij geverifieerde verkooppunten zoals de winkel van de fabrikant.

Voor wie zijn de capsules?

De figuurcapsules zijn geschikt voor alle mensen die willen afvallen. Volgens de fabrikant speelt geslacht of leeftijd geen rol. Mensen onder de 18 jaar wordt echter afgeraden om het te gebruiken. Vrouwen die borstvoeding geven of zwangere vrouwen mogen de tabletten ook niet innemen omdat ze cafeïne bevatten.

Figuur capsules inname en dosering

Het innemen van de juiste figuurcapsules is supergemakkelijk en kan zonder veel moeite in uw dagelijks leven worden geïntegreerd. De fabrikant raadt aan eenmaal daags 1 capsule in te nemen met twee grote glazen water. De tijd zelf is niet belangrijk. Desalniettemin kan de capsule 30 tot 60 minuten voor bijvoorbeeld een hoofdmaaltijd worden ingenomen om vervolgens de spijsvertering te bevorderen.

De werking van de capsules

Het effect van figuurcapsules is voornamelijk gebaseerd op de vetstofwisseling. Ingrediënten als cayennepeper zorgen ervoor dat de stofwisseling een boost krijgt en kunnen op deze manier meer calorieën verbranden. Daarnaast zorgen de capsules er ook voor dat je meer energie hebt in het dagelijks leven en dat het lichaam sneller en effectiever kan regenereren.

(Klik) Hier komt u op de officiële website van de fabrikant met de originele figuurcapsules.

Ingrediënten voor figuurcapsules

Als het gaat om de kwaliteit van een bereiding, spelen de actieve ingrediënten een belangrijke rol. Om u een zo goed mogelijk overzicht te geven, willen we de afzonderlijke ingrediënten opsommen en hun effect op het lichaam toelichten.

Garcinia Cambogia-extract:
Dit extract is afkomstig van een tropische plant die bekend is in Zuidoost-Azië. Tegelijkertijd is het extract ook een van de hoofdingrediënten in de capsules. Het zorgt ervoor dat de algemene lichamelijke conditie verbetert, maar is vooral verantwoordelijk voor de vetverbranding in het lichaam. Het extract bevat een verhoogde hoeveelheid hydroxycitroenzuur, wat ervoor zorgt dat het lichaam vetophopingen sneller kan afbreken.

Cayennepeper: we hebben dit belangrijke ingrediënt een paar keer genoemd in ons artikel. Peper staat namelijk al enkele jaren bekend om zijn gezondheidsbevorderende effecten. Eerst en vooral stimuleert het de stofwisseling waardoor vetten in het lichaam sneller verbrand kunnen worden.

L-arginine: L-arginine is een van de belangrijkste aminozuurverbindingen voor ons lichaam. Deze verbinding draagt namelijk niet alleen bij aan gewichtsverlies, maar versterkt ook onze spieren, wat vooral belangrijk kan zijn als je bijvoorbeeld aan het sporten bent.

L-carnitine: Dit is ook een endogene aminozuurverbinding die een essentiële rol speelt bij vetverbranding. Deze aminozuurverbinding heeft in de eerste plaats een transportfunctie die ervoor zorgt dat vetten überhaupt omgezet kunnen worden in energie. Anders zou vetverbranding zelf niet mogelijk zijn.

L-Leucine: Heb je vaak last van trek in eten? Dan kan L-Leucine je helpen om het weer onder controle te krijgen. De aminozuurverbinding zorgt ervoor dat de insulinespiegel op een stabiel niveau wordt gehouden. Je hoeft je dus geen zorgen te maken over nare verrassingen.

L-Theanine: Deze aminozuurverbinding is belangrijk voor ons hele lichaam. L-theanine heeft een kalmerende werking op het lichaam en kan daardoor effectief bijdragen aan regeneratie.

Zijn bijwerkingen en risico's te verwachten?

Voordat u een nieuw medicijn neemt, maakt u zich altijd zorgen over mogelijke complicaties. Volgens de fabrikant bestaat het preparaat echter alleen uit natuurlijke ingrediënten en zijn er daarom geen bijwerkingen te verwachten. Als u nog steeds twijfelt, kunt u uw huisarts raadplegen voordat u het inneemt.

Waar kun je figuurcapsules kopen? apotheek, ebay, amazon

Wil je figuurcapsules kopen, dan kan dat snel en eenvoudig op de website van de fabrikant. Het product is momenteel niet verkrijgbaar in de apotheek omdat het geen centraal farmaceutisch nummer heeft. Tot nu toe hebben we het niet kunnen vinden in online winkels zoals Amazon. Hetzelfde geldt voor bekende drogisterijketens als Rossmann of DM.

Wat is de prijs van de capsules?

De prijs van de figuurcapsules kan enigszins variëren, afhankelijk van het aantal verpakkingen dat u koopt. Aan de kant van de fabrikant kost een maandlevering bijvoorbeeld 49,95 euro. Daarnaast zijn er 4,95 euro verzendkosten, die vervallen bij een bestelling van 2 pakken. De prijs wordt echter aanzienlijk goedkoper vanaf de aankoop van 3 pakketten. Hier kunt u maar liefst 46% besparen op de totaalprijs.

Waarom zijn figuurcapsules zo populair in Nederland?

Het afslankproduct is inmiddels een begrip in Nederland. Dit komt vooral door de effectieve en snelle werking van de capsules. Veel gebruikers melden een snel gewichtsverlies binnen enkele weken door alleen de capsules in te nemen. Dit verklaart ook de grote populariteit van figuurcapsules in Nederland.

Veel Gestelde Vragen

De figuurcapsules zijn de laatste tijd steeds populairder geworden. Dat merken we ook aan de vele vragen die we krijgen over het product. Daarom willen we de veelgestelde vragen in het volgende gedeelte zo gedetailleerd mogelijk voor u beantwoorden.

Hoe lang moet u de figuurcapsules innemen?

De fabrikant raadt aan om gedurende minimaal 30 dagen dagelijks 1 capsule in te nemen. Je kunt het daarna natuurlijk gewoon blijven gebruiken tot je je ideale gewicht hebt bereikt.

Mag een zwangere vrouw de figuurcapsules innemen?

De fabrikant raadt zwangere vrouwen en vrouwen die borstvoeding geven aan de tabletten niet in te nemen, omdat deze cafeïne bevatten en een overmatige consumptie van cafeïne mogelijk een negatieve invloed kan hebben op de ontwikkeling van het kind.

Kun je afvallen met de figuurcapsules?

De figuurcapsules zijn speciaal ontwikkeld voor gewichtsverlies. Hiervoor is het noodzakelijk dat het preparaat regelmatig wordt ingenomen over een periode van minimaal 30 dagen. Je moet je lichaam ook minimaal 1 tot 2 weken de tijd geven om aan de nieuwe ingrediënten te wennen.

Kun je de figuurcapsules in de apotheek kopen?

Nee, op dit moment kunt u de figuurcapsules niet in de apotheek kopen omdat de tabletten nog geen PZN hebben. U kunt het preparaat eenvoudig bestellen in de online winkel van de fabrikant.

Is er een figuurcapsuleforum?

Er is nog geen speciaal forum voor de gebruikers van de figuurcapsules. Tijdens ons onderzoek hebben we echter veel getuigenissen van klanten in grotere forums kunnen vinden. We hebben deze ook samengevat in ons artikel.

Onze beoordeling van figuurcapsules

Zowel in onze zelftest als in ons onderzoek waren de figuurcapsules overtuigend. Het innemen is heel eenvoudig en de eerste successen zijn al na een paar weken zichtbaar. Het feit dat het product binnen 1-2 werkdagen wordt verzonden, wat we in onze test hebben kunnen vaststellen, werd ook bijzonder positief benadrukt in de klantbeoordelingen. De formule van natuurlijke actieve ingrediënten maakt de tabletten compatibel met bijna iedereen. Daarom kunnen we de figuurcapsules met een gerust geweten aanbevelen.

Tip - Deze link brent u naar de officiële website van de figuurcapsules voor meer informatie (klik)

Links

Kategorien


Affiliate Disclaimer

Dit bericht bevat affiliate links, wat betekent dat het schrijfteam producten en diensten aanbeveelt die het zelf heeft gebruikt of goed kent, en een commissie kan ontvangen als u ze ook aanschaft (zonder extra kosten voor u).

Disclaimer voor getuigenissen

De getuigenissen op deze website zijn afkomstig van daadwerkelijke gebruikers van onze producten en/of diensten en zijn op verschillende manieren aan ons voorgelegd. Zij werden vrijwillig verstrekt en er werd geen vergoeding aangeboden of verstrekt. De resultaten zijn mogelijk niet typisch en kunnen niet worden gegarandeerd.

Uitsluiting van handelsmerken

Onze incidentele verwijzingen naar namen, merken, producten en handelsmerken en logo's van derden zijn in geen geval bedoeld om het bestaan uit te drukken of te impliceren van een licentie, goedkeuring, affiliatie of enige relatie tussen ons en de respectieve eigenaars van derden. Het gebruik van namen of logo's van derden dient slechts ter illustratie.

Medische disclaimer

De hier gedane uitspraken zijn niet beoordeeld door de Food and Drug Administration. Dit product is niet goedgekeurd voor gebruik door of verkoop aan personen jonger dan 18 jaar. Raadpleeg uw arts voordat u dit product inneemt als u zwanger bent, borstvoeding geeft, medicijnen gebruikt of een medische aandoening heeft. Beweringen over werkzaamheid en veiligheid zijn nog niet beoordeeld door de Food and Drug Administration. De Food and Drug Administration beoordeelt alleen voedsel en medicijnen. Deze producten zijn niet bedoeld voor diagnose, preventie, behandeling of genezing van ziekten.

Kontakt

Enermax Media

Enermax Media

Pressekontakt PR Management +12125187402

Willkommen bei Enermax Media!

We help companies market their products on websites with high reach.

Enermax Media
Suite 13 Francis Rachel Street
000 Victoria Mahe
SEYCHELLES